Μια μητέρα δύο παιδιών από το Σαν Ντιέγκο κατηγορείται ότι πωλούσε μαριχουάνα και χάπια στους συμμαθητές της κόρης της και έκρυβε ναρκωτικά στο σπίτι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η 48χρονη Kimberly Quach, συνελήφθη στις 28 Σεπτεμβρίου για πολλά κακουργήματα, συμπεριλαμβανομένης της παροχής μαριχουάνας σε ανήλικο άνω των 14 ετών και της παροχής των φαρμάκων Suboxone και Xanax σε ανηλίκους.

Το Suboxone είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του εθισμού σε οπιοειδή, ενώ το Xanax είναι ένα δημοφιλές φάρμακο κατά του άγχους.

Άλλες κατηγορίες εναντίον της Quach περιλαμβάνουν την παιδική κακοποίηση, την κλοπή και την πλαστοπροσωπία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Σύμφωνα με την αστυνομία, τα περιστατικά που έβαλαν την Quach πίσω από τα κάγκελα συνέβησαν μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου και της ημέρας της σύλληψής της.

Η Quach δηλώνει ότι δεν είναι ένοχη και παραμένει στη φυλακή από την Παρασκευή με εγγύηση 200.000 δολαρίων στην περιοχή Las Colinas.

Η επόμενη κατάθεσή της είναι προγραμματισμένη για τις 29 Νοεμβρίου. Εάν καταδικαστεί, μπορεί να αντιμετωπίσει περισσότερα από 60 χρόνια φυλάκισης.

Ο καθηγητής του γυμνασίου κ. Kevin Calkins έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους γονείς με το οποίο τους ενημέρωνε για τη σύλληψη της Quach για διακίνηση ναρκωτικών.

“Οι αξιωματικοί της αστυνομίας που εξετάζουν την υπόθεση πιστεύουν ότι υπάρχουν μαθητές του γυμνασίου που μπορεί να ήταν μάρτυρες ή που μπορεί να έχουν πληροφορίες που θα βοηθούσαν στην έρευνά τους,” αναφέρει το email.

Τα έγγραφα του δικαστηρίου δηλώνουν ότι η Quach μπορεί να μην έδινε ναρκωτικά μόνο στο γυμνάσιο της κόρης της αλλά και στους μαθητές ενός λυκείου στην La Jolla της Καλιφόρνια.

Η 48χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι απασχολούσε μία έφηβη για να πουλήσει τη μαριχουάνα στο γυμνάσιο της κόρης της. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Quach έμαθε στο κορίτσι πώς να μαζεύει τα χρήματα από τους πελάτες είτε την πλήρωναν με μετρητά και είτε μέσω του διαδικτύου.

Η αστυνομία ξεκίνησε μια έρευνα για την Quach αφότου κάποιοι γονείς βρήκαν χάπια Suboxone στο δωμάτιο του παιδιού τους και επικοινώνησαν με τις αρχές.

Οι καταθέσεις του δικαστηρίου δηλώνουν ότι το αξίας 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι της Quach στο Aster Meadows Place στο Σαν Ντιέγκο, όπου ζούσε με τον αρραβωνιαστικό της και τα δύο της παιδιά, ήταν γνωστό στους ντόπιους ως σημείο όπου μπορούσαν να αγοράσουν μαριχουάνα και να πιουν αλκοόλ.

Όταν η αστυνομία έψαξε το σπίτι, βρήκε μαριχουάνα σε γλάστρες.

Η κόρη της Quach είναι μαθήτρια στο Catholic High School, στο οποίο τα δίδακτρα κοστίζουν σχεδόν 16.500 δολάρια ετησίως.

Στη σελίδα της στο LinkedIn, η Quach δηλώνει ότι είναι αντιπρόεδρος ενός μη κερδοσκοπικού ιδρύματος που συγκεντρώνει χρήματα για φτωχούς φοιτητές.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Quach έχει προβλήματα με το νόμο. Το 10News αναφέρει ότι συνελήφθη ξανά δύο χρόνια πριν, κατηγορούμενη για κλοπή.

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ