Την παρέσυρε σε ερημική παραλία και της επιτέθηκε σεξουαλικά, καταγγέλλει η γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Για τον βιασμό μια γυναίκας από τη Σλοβακία κατηγορείται ένας ομοεθνής της. Το περιστατικό σημειώθηκε το 2013. Όπως καταγγέλλει η γυναίκα ταξίδεψε στην Κω για να εργαστεί έως το τέλος του καλοκαιριού.

Κατά τα λεγόμενα της γυναίκας ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου μπροστά από το ξενοδοχείο της μαζί με μια φίλη της, τις συνάντησε ο Σλοβάκος, που βρισκόταν για διακοπές στο νησί μαζί με την σύντροφό του και διέμενε στο ίδιο συγκρότημα.

Την στιγμή εκείνη ήταν μόνος του και επέβαινε σε μοτοποδήλατο. Όταν η φίλη της επιβιβάστηκε σε λεωφορείο, της πρότεινε να πάνε βόλτα. Παρά το γεγονός πως ήταν αρχικά διστακτική στην πορεία συμφώνησε και μετέβησαν στο Τιγκάκι.

Της επιτέθηκε και τον δάγκωσε

Ο κατηγορούμενος φέρεται να την παρέσυρε σε ερημική και σκοτεινή τοποθεσία να έβγαλε το παντελόνι του και να της ζήτησε να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά. Η γυναίκα φέρεται να αρνήθηκε και όταν έφυγε, ο κατηγορούμενος την έπιασε από τα μαλλιά και την εξανάγκασε σε πεολειχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Άρχισε τότε να την χαϊδεύει στο σώμα και όταν το θύμα αντιλήφθηκε πως δεν υπήρχε άλλος τρόπος διαφυγής του δάγκωσε το πέος και κατόπιν τον χτύπησε στα γεννητικά του όργανα, προκαλώντας του αφόρητο πόνο και αιμορραγία.

Όπως αναφέρει η γυναίκα ο φερόμενος ως δράστης φοβούμενος την καταγγελία επεδίωξε να συμφιλιωθεί μαζί της ζητώντας της να τον συγχωρέσει, ενώ προσφέρθηκε να την μεταφέρει με το όχημά του στο ξενοδοχείο.

Ο δράστης παραδέχεται πως συνευρέθηκε ερωτικά με την ομοεθνή του, ωστόσο υποστηρίζει πως τον δάγκωσε, λέγοντας του περιπαιχτικά πως το έκανε ώστε να την θυμάται, ενώ διατείνεται πως τα κίνητρά της για την υποβολή της μήνυσης είναι οικονομικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ