Μία απίστευτη και παράλληλα περίεργη περιπέτεια έλαβε χώρα στην επαρχία Zhejiang της Κίνας με πρωταγωνιστή έναν 37χρονο άνδρα, ο οποίος μάλλον είχε πολύ kinky ορέξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο συγκεκριμένος για κάποιο λόγο ο οποίος έχει μείνει αδιευκρίνιστος ακόμα, κατάφερε να κολλήσει το γεννητικό όργανο σε ένα πολύγωνο κλειδί 12-14, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο για να… ξαλαφρώσει.

Τα ευτράπελα όμως δεν σταματούν εδώ… Όταν έφτασε εκεί, οι γιατροί μετά από λίγο έκριναν οτι θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, καθώς το πέος του είχε πρηστεί και είχε μελανιάσει από την συγκέντρωση αίματος.

Επειδή όμως είχαν περάσει πολλές ώρες από τη στιγμή που συνέβη το… ατύχημα, η κατάσταση του ασθενή δεν ήταν και τόσο καλή για να δώσει την συγκατάθεσή του. Έτσι οι γιατροί, σύμφωνα με το «Huanqiu.com», και το «People’s Daily China» άρχισαν να ψάχνουν τους γονείς του για να υπογράψουν τα σχετικά χαρτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αυτοί έδωσαν τηλεφωνικά το ΟΚ, αλλά δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα το χειρουργείο να μην μπορεί να γίνει. Έτσι, οι γιατροί κατέφυγαν στην λύση της πυροσβεστικής, η οποία όμως ούτε αυτή τα κατάφερε, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπαν οι άνδρες της που έφτασαν εκεί, ο κόφτης θα ανέβαζε την θερμοκρασία στο πολύγωνο κλειδί, τραυματίζοντας τον ασθενή.

Κάπου εκεί όμως, υπήρξε επιτέλους λύση… Ένας γιατρός πρότεινε να φωνάζουν οδοντίατρους, οι οποίοι έχουν έναν άλλο κόφτη για τις δικές τους ανάγκες που διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ψύξης.

Οι Zhou Gi και Shi Gengsheng αφού δοκίμασαν να κόψουν ένα άλλο πολύγωνο κλειδί που είχαν μαζί τους πυροσβέστες, ξεκίνησαν την προσπάθεια απελευθέρωσης του 37χρονου, η οποία έληξε μετά από μισή ώρα.

Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ