Δύο ομοφυλόφιλες γυναίκες που ήταν ζευγάρι ξεπέρασαν τα προβλήματα γονιμότητας που είχαν και έμειναν και οι δύο έγκυες ταυτόχρονα, ενώ γέννησαν με μόλις δύο ημέρες διαφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Anna και η Renee McInarnay, 35 ετών και 36 ετών, από το Hattiesburg του Μισισίπι, υποβλήθηκαν και οι δύο σε εξωσωματική γονιμοποίηση και ενημερώθηκαν ότι είχαν μόνο 38% να συλλάβουν μωρό λόγω της ηλικίας τους. Η Renee είχε ακόμη λιγότερες πιθανότητες επειδή είχε σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.

Το ζευγάρι ανέφερε πως δέχθηκε σκληρές κριτικές από τους χρήστες του διαδικτύου.

Μετά από την διαδικασία εξωσωματικής, η Anna και η Renee ενημερώθηκαν πως ήταν και οι δύο έγκυες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Το ζευγάρι, που ήταν μαζί για 18 χρόνια, δήλωσε ότι τα νέα ήταν ένα «θαύμα» και πήγαν μαζί για να παρακολουθήσουν μαθήματα τοκετού, ενώ προγραμμάτισαν επίσης να καλωσορίσουν τα παιδιά τους στον κόσμο την ίδια μέρα.

Ωστόσο, εξαιτίας επιπλοκών, και οι δύο έπρεπε να υποβληθούν σε καισαρική κι έτσι αποφάσισαν να γεννήσουν ξεχωριστά.

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, η Renee γέννησε την  Emma Reese  ενώ η Anna έφερε στον κόσμο την Avonlea Grace μόλις δύο ημέρες αργότερα.

“Πριν από λίγο καιρό, η Renee και εγώ δεν ξέραμε αν θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε το δικό μας παιδί, αλλά σήμερα νιώθουμε υπέροχα,” είπε η Anna.

“Η καισαρική ήταν περίπλοκη, είχαμε έναν φόβο και για τα δύο κορίτσια, αλλά τώρα αισθανόμαστε ότι ζούμε ένα όνειρο.”

“Ήταν πρόταση του γιατρού μας να μην γεννήσουμε την ίδια μέρα, έτσι ώστε να μπορούμε να είμαστε και οι δύο μαζί στις γέννες και να κρατάμε η μία το χέρι της άλλης.”

“Νιώθω πολύ ευγνώμων γιατί έχω ένα καλό γιατρό που ήταν δίπλα σε μένα και στη Renee.”

“Ελπίζουμε οι κόρες μας να είναι πολύ δεμένες, να κοιμούνται η μία δίπλα στην άλλη και είναι ήρεμες όταν είναι μαζί.”

“Όταν ήμασταν έγκυες, προσευχόμασταν κάθε μέρα, μιλούσαμε στα μωρά και τους τραγουδούσαμε, οπότε όταν γεννήθηκαν, θεωρήσαμε σωστό να τα βάλουμε δίπλα- δίπλα.”

“Μπορεί πλέον να μας λείπει ύπνος αλλά νιώθουμε ότι θα σκάσουμε ευτυχία και χαρά.”

Το ζευγάρι λέει ότι έχει δεχθεί άσχημα σχόλια στο διαδίκτυο επειδή έμειναν έγκυες ταυτόχρονα – παρόλο που δεν το περίμεναν.

Ωστόσο, έλαβαν υπόψη μόνο τα θετικά σχόλια και τις ευχές από τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή.

Και οι δύο αποφάσισαν να υποβληθούν σε εξωσωματική γονιμοποίηση ταυτόχρονα καθώς φοβούνταν ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η τελευταία ευκαιρία της Renee να γίνει μητέρα.

“Αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε για ένα μωρό γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες ήταν πολύ χαμηλές, δεν ξέραμε αν η Renee θα είχε την ευκαιρία να συλλάβει,” είπε η Anna.

“Ακόμα και οι γιατροί πίστευαν ότι ήταν τόσο μικρή η πιθανότητα να συμβεί που όταν μείναμε έγκυες και οι δύο ήταν σαν ένα θαύμα.”

“Όταν ο γιατρός μας τηλεφώνησε και μας είπε τα ευχάριστα αγκαλιαστήκαμε με τη Renee και κλαίγαμε.”

“Θέλαμε απλά να αποκτήσουμε ένα παιδί, είμαι 35 ετών και η γυναίκα μου είναι 36, οπότε δεν περίμενε κανείς αυτό το θαύμα.”

“Αισθανόμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για ό,τι συνέβη σε εμάς, αλλά δεν σκεφτήκαμε εξ’ αρχής να μείνουμε έγκυες ταυτόχρονα.”

“Ήταν απίστευτο, ελπίζαμε για ένα μωρό αλλά τώρα έχουμε μια μικρή οικογένεια, ούτε καν είχαμε ονειρευτεί κάτι τέτοιο.”

“Είμαστε τόσο τυχερές που τις περισσότερες φορές λαμβάνουμε υποστήριξη και αγάπη από ανθρώπους που επιθυμούν να είμαστε εμείς και οι κόρες μας καλά.”

Το ζευγάρι ελπίζει ότι η ιστορία του θα προσφέρει ελπίδα σε άλλες οικογένειες που παλεύουν να συλλάβουν.

“Θέλουμε όλοι οι άνθρωποι να προσπαθούν να αποκτήσουν μια οικογένεια και τους το ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας.”

“Όποιος θέλει να κάνει οικογένεια θα πρέπει να το παλέψει με οποιοδήποτε μέσο μπορεί και θα τα καταφέρει.”

https://www.youtube.com/watch?v=cTBFOBwPCb4

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ