Μετά την τραγωδία με την 62χρονη Βρετανίδα στη Ροδόπη, ένας συμπατριώτης της μιλάει για τη δική του τραγική εμπειρία στην Αθήνα και ζητά απ’ την βρετανική κυβέρνηση να εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία για τη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αφορμή για να μιλήσει για τη δική του τραγική εμπειρία από επίθεση σκύλων στην Αθήνα, τρία χρόνια μετά, βρήκε ένας Βρετανός, στον απόηχο του φρικτού θανάτου από άγρια ζώα που βρήκε στη Ροδόπη, πριν από λίγες ημέρες, 62χρονη συμπατριώτισσά του.

Ο Peter Bucktrout, όπως μεταδίδει το BBC, δέχθηκε επίθεση από μια αγέλη αδέσποτων σκυλιών στην περιοχή της Ακρόπολης, ενώ έκανε διακοπές στην Ελλάδα, τον Μάιο του 2014. Μαζί του τότε ήταν η σύζυγος και το 10χρονο παιδί τους, ενώ εκείνος προσπαθούσε να τα διώξει με την κάμερα.

Όπως εξιστορεί, ο 54χρονος άντρας απ’ το Longstanton του επιτέθηκαν τρία σκυλιά επιφέροντάς του σοβαρά τραύματα στο ένα του χέρι και στα πόδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Τη στιγμή που δέχθηκε την επίθεση περπατούσε σε ένα αρκετά κεντρικό σημείο, δηλώνει, και έβγαζε ανυποψίαστος φωτογραφίες, ενώ η γυναίκα και το παιδί του μπήκαν σε ένα μαγαζί για να πάρουν κάτι να πιουν.

«Άκουσα ένα γαύγισμα και ένας μεγάλος σκύλος ήταν πάνω μου προτού προλάβω να καταλάβω τι συνέβαινε. Πήδηξε πάνω μου και μου δάγκωσε το χέρι, ενώ τα δύο μικρότερα με άρπαξαν απ’ τους αστραγάλους», λέει αφηγούμενος το περιστατικό.

Πηγή : news247.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ