Ένας τζιχαντιστής που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι φέρεται να πραγματοποίησε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε στρατιωτικό συγκρότημα στην ανατολική Συρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν από το ISIS δείχνουν τον βομβιστή με τα παιδιά του, καθώς προετοίμαζε να εκτελέσει την επίθεση.

Ο τρομοκράτης φαίνεται να μιλάει με το γιο και την κόρη του με ένα τουφέκι στην αγκαλιά του.

Ο άντρας φαίνεται να σηκώνεται από την αναπηρική του καρέκλα και να κάνει μια χειρονομία με τον δείκτη του, η οποία έχει συσχετιστεί με το Ισλαμικό Κράτος τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο με εκρηκτικά και η επόμενη φωτογραφία δείχνει την περιοχή όπου ο άνθρωπος φέρεται να έχει ανατινάξει στην επίθεση αυτοκτονίας.

Δεν είναι γνωστό το πότε έγινε η επίθεση, αλλά οι εικόνες εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Deir Ezzor στην ανατολική Συρία, είναι μία από της τελευταίες περιοχές στις οποίες δραστηριοποιούνται οι μαχητές της ISIS.

Οι Συριακές κυβερνητικές δυνάμεις επανέκτησαν την επαρχία από το ISIS το Νοέμβριο του περασμένου έτους, αφήνοντας ουσιαστικά τους μαχητές της αιχμάλωτους σε μικρούς θύλακες της περιοχής.

Το βίντεο είναι πιθανό να έχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου όταν το ISIS ξεκίνησε μια επίθεση που στοχεύει σε αρκετές κυβερνητικά ελεγχόμενες περιοχές στο Deir Ezzor.

Η τρομοκρατική οργάνωση αναγκάστηκε να εισβάλει σε αρκετές μικρές πόλεις στην περιοχή και οι μαχητές του ISIS σκότωσαν περίπου 20 Σύριους στρατιώτες που δεν κέρδισαν εδάφη, σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Almas-Dar News.

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ