Έπειτα από το «μπλακ χιούμορ» το οποίο έκανε ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας σε πυρόπληκτη στο Μάτι στην οποία απάντησε πως «…Θα τα σπατάλαγες τα 2.000 ευρώ και να τα έπαιρνες» αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκομένους προέβη σε μια ακόμα πιο «σούπερ» ατάκα συνεχίζοντας την καφενειακού τύπου συζήτηση με κατοίκους της περιοχής ρωτώντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


«Δικός μας είναι αυτός»;

Απευθυνόμενος στην γυναίκα που κάθεται δίπλα του, την ώρα που κάποιος επιμένει να θέλει να τον ρωτήσει κάτι! Μάλιστα την ερώτηση την κάνει σκύβοντας δίνοντας έτσι και τον «αέρα» παλιάς ελληνικής ταινίας με τον υπουργό Μαυρογιαλούρο

Το βίντεο τράβηξε ένας εκ των παρευρισκομένων, χωρίς να τον βρουν οι άνδρες της ασφαλείας η οι άλλοι παρευρισκόμενοι, και το δημοσίευσε στο Youtube.

Τι σημαίνει άραγε όμως αυτή η ερώτηση; Ότι υπήρχε αυστηρή επιλογή των συμμετεχόντων, ή τουλάχιστον είχε μεριμνηθεί να μαζευτούν για την σύσκεψη μέλη, φίλοι και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μετριαστούν οι αντιδράσεις και να αποφευχθούν οι δυσάρεστες ερωτήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ούτως η άλλως η εν λόγω σύσκεψη έχει περάσει στην ιστορία, καθώς στο ίδιο βίντεο περιλαμβάνεται η διάσημη πλέον ατάκα του Πρωθυπουργού σε πυρόπληκτη η οποία διαμαρτύρονταν για τα ελάχιστα χρήματα τα οποία έχουν δοθεί ως αποζημιώσεις:

«Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στην γυναίκα η οποία καθόταν απέναντί του. Φράση η οποία έχει προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ