Του έκοψαν το πέος και τάισαν με αυτό τα γουρούνια γιατί επιχείρησε να βιάσει την ανιψιά του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί μια ιστορία αιματηρής εκδίκησης από τη Βραζιλία που είδε το φως της δημοσιότητας.

Τον νόμο στα χέρια τους, αλλά και ανατριχιαστική εκδίκηση πήραν δύο άντρες στη Βραζιλία, οι οποίοι αφού έκοψαν τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα που φέρεται να επιχείρησε να βιάσει την ανιψιά του, τάισαν με αυτά τα γουρούνια.

Ο 36χρονος άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, πυροδότησε την οργή σε γειτονιά του Olhos D’Agua, όπου κατηγορείται ότι προσπάθησε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, πάνω στην ανυπεράσπιστη ανιψιά του.

Η τελευταία αφού κατάφερε να αντισταθεί και να δραπετεύσει, ενημέρωσε τον 20χρονο φίλο της, ο οποίος μαζί με τον ξάδερφό του, ζήτησαν από τον 36χρονο, που μετά την επίθεση, είχε πάει σπίτι του να κοιμηθεί, να συναντηθούν σε ένα χωράφι ζαχαροκάλαμου, όπου εξέτρεφαν χοίρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Εκεί, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, αφού τον χτύπησαν, τον έγδυσαν και του έκοψαν τόσο το πέος όσο και τους όρχεις. Στη συνέχεια, τάισαν με αυτά τα γουρούνια και τον παράτησαν αιμόφυρτο.

Ο 36χρονος, παρά την ακατάσχετη αιμορραγία, κατάφερε να επιστρέψει σπίτι του και να καλέσει βοήθεια.
Αφού οι γιατροί μπόρεσαν να σταματήσουν την αιμορραγία, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο κοντινό Δημοτικό Νοσοκομείο Doutor Gil Alves στην Bocaiuva.

Από τη στιγμή ωστόσο που τα γεννητικά του όργανα βρίσκονταν στο… στομάχι των γουρουνιών, οι χειρουργοί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να του δώσουν πίσω τον… ανδρισμό του.

Ο αστυνομικός Stephan da Silva επιβεβαίωσε ότι μετά από έρευνα που έγινε στο χωράφι δεν βρέθηκε τίποτα και ως εκ τούτου πιστεύεται πως τα γουρούνια είχαν ένα ιδιαίτερο γεύμα εκείνη την ημέρα.

«Αυτή η υπόθεση είναι τόσο ασυνήθιστη και απάνθρωπη» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της επιβολής του νόμου.
Παιδόφιλος αρπάζει 7χρονη στο Καζακστάν

Οι γιατροί κατάφεραν πάντως να ανακατασκευάσουν την ουροφόρα οδό του 36χρονου, ο οποίος μπορεί τουλάχιστον να ανακουφιστεί.

«Ήταν σαν να ξεπήδησε από έργο του Ντάντε» ανέφερε από την πλευρά του ο χειρουργός Φελίπε Λόμπο, προσθέτοντας: «Το πέος και το όσχεό του είχαν κοπεί, ενώ τα εξωτερικά του γεννητικά όργανα έλειπαν εντελώς».
«Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να σταματήσουμε την αιμορραγία, να του κάνουμε μετάγγιση αίματος και να καθαρίσουμε την πληγή» διευκρίνισε.

Το θύμα, το οποίο λαμβάνει πλέον θεραπεία με αντιβιοτικά, αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για δύο με τέσσερις ακόμη ημέρες.

Όσο για τους δράστες της ειδεχθούς επίθεσης εναντίον του, συνελήφθησαν, ωστόσο δεν είναι σαφές εάν ο 36χρονος θα κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού, καθώς δεν έγινε κάποια καταγγελία στην αστυνομία.

Πηγή : hairt.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ