Αυτό το ζευγάρι έχει πολλούς λόγους για να είναι περήφανο – είναι παντρεμένο για 85 χρόνια και ο γάμος τους θεωρείται ο μακροβιότερος στην Αμερική! Σε μια συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε για να γιορτάσουν το απίστευτο ορόσημό τους, τα παιδιά τους, τα εγγόνια και οι φίλοι τους διοργάνωσαν μια θαυμάσια έκπληξη για να τους υπενθυμίσουν το πρώτο τους ραντεβού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Όταν ο John γνώρισε την Ann, εκείνος ήταν 21 ετών και εκείνη μόλις 17, το 1932. Η αγάπη τους ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Οι δυο τους ήξεραν ότι ήθελαν να παντρευτούν αμέσως, έτσι παντρεύτηκαν το Νοέμβριο του 1932.

Και ήξεραν ότι ο γάμος τους θα κρατήσει για πάντα.

Σήμερα, ο John και η Ann είναι 106 και 102 χρόνων αντίστοιχα. Έχουν μεγαλώσει 5 παιδιά, έχουν 15 εγγόνια και δώδεκα δισέγγονα. Το πάρτι επετείου έγινε στο Κονέκτικατ και βρισκόταν σε απόσταση λίγων μιλίων από εκεί που γνωρίστηκαν όταν ήταν νέοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Οι οικογένειες συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους. Ο John και η Ann φαίνονταν ευτυχισμένοι, απολαμβάνοντας το κάθε λεπτό της γιορτής. Ο John έσκυψε προς τη σύζυγό του και είπε με έναν απαλό τόνο: “Σ’ αγαπώ, Ann”.

Η έκπληξη που είχαν οι φίλοι τους για το χαριτωμένο ζευγάρι ήταν ένα Ford Roadster, το οποίο ήταν το ίδιο μοντέλο με αυτό που οδήγησαν στο πρώτο τους ραντεβού! Ο John χαμογέλασε με έκπληξη όταν το είδε και αναφώνησε: “Αχ αυτό το αυτοκίνητο!” Και με λίγη βοήθεια από τους φίλους του, βρέθηκε στη θέση του οδηγού με την αγάπη της ζωής του δίπλα του. Τέλεια!

“Όπως τον παλιό καλό καιρό,” είπε ο John, σηκώνοντας το πηγούνι της Ann και φιλώντας την στον κρόταφο. Της είπε, “είσαι η αγάπη μου.” Το ζευγάρι έζησε ξανά το πρώτο τους ραντεβού εκείνο το απόγευμα καθώς το ηλιοβασίλεμα έλαμπε στα πρόσωπά τους.

Η Ann είχε μερικά σοφά λόγια να μοιραστεί με άλλα ζευγάρια που ελπίζουν να μείνουν για χρόνια μαζί. “Να ακούτε πάντα ο ένας τον άλλο,” είπε. “Μην καυγαδίζετε, αλλά να συζητάτε με το σύντροφό σας.”

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ