Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Περαστικός σακάτεψε στο ξύλο αλλοδαπό που πήγε να κλέψει νεαρό

Συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου από ξυλοδαρμό αλλοδαπού στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, μετά από επίθεσή του, σε νεαρό εργαζόμενο κινητής τηλεφωνίας, με βάση τα λεγόμενα αυτόπτη μάρτυρα.

Όλα άρχισαν με βάση αυτόπτη μάρτυρα, όταν χτες το μεσημέρι γύρω στις 13:00, ο αλλοδαπός, Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος φαίνεται να ξυλοκοπείται στο ντοκουμέντο επιτέθηκε με τη χρήση σωματικής βίας και με τη συνοδεία άλλων ατόμων σε εργαζόμενο προωθητή κινητής τηλεφωνίας ετών 20, γιατί απλά… τον κοίταξε και κατόπιν, επιχείρησε μάλιστα, να του αποσπάσει και τα λεφτά τα οποία είχε στην κατοχή του.

Κατόπιν, ο 20χρονος απομακρύνθηκε αμέσως έτσι ώστε να ειδοποιήσει την αστυνομία, ωστόσο ένας περαστικός, επιτέθηκε και αυτός με τη σειρά του στον αλλοδαπό για… αντίποινα, με έναν άντρα ασφαλείας όπως διακρίνεται στο βίντεο, να επιχειρεί να εμποδίσει τον ξυλοδαρμό.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως είναι πολλές οι φορές κατά τις οποίες παρόμοια περιστατικά έχουν εκτυλιχθεί στην περιοχή γύρω από την Αγορά Καπανίου, μερικά μόλις μέτρα μακριά από το Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top