Τουριστικό αεροσκάφος συνετρίβη στην περιοχή των Άλπεων της Ελβετίας και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν αρκετοί νεκροί.

Τοπικός αξιωματούχος δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό RTN Radio ότι υπάρχουν αρκετά θύματα, ωστόσο δεν έδωσε λεπτομέρειες ή αριθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η συντριβή του τουριστικού αεροσκάφους σημειώθηκε στο Ponts-de-Martel στα βουνά Neuchâtel των Άλπεων, κοντά στα σύνορα της Ελβετίας με τη Γαλλία.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, αρκετοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα, το οποίο λέγεται ότι συνέβη γύρω στις 10:20 π.μ. (0820 GMT) σε μια απόκρημνη και δασώδη περιοχή στα βουνά Neuchatel.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει να δώσει πληροφορίες σχετικά με το αεροπλάνο που συνετρίβη, πόσοι άνθρωποι επέβαιναν σε αυτό και πόσοι μπορεί να έχασαν τη ζωή τους ή να τραυματίστηκαν μέχρι να ενημερωθούν οι οικογένειές τους για το δυστύχημα.

Οι υπηρεσίες διάσωσης και η αστυνομία βρίσκονται στο σημείο των συντριμμιών και οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες της συντριβής, μετέδωσε ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός RTN.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ