Η L’Oreal παρουσιάζει το πρώτο της μοντέλο που φοράει μαντίλα στην τελευταία της καμπάνια για τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Amena Khan από το Leicester φιγουράρει μαζί με την Cheryl και τον Dougie Poynter στην διαφήμιση, αφού είναι ένα απ’ τα πρόσωπα που παρουσιάζουν τη νέα σειρά προϊόντων για τα μαλλιά.

Το μοντέλο συμμετέχει σε μια καμπάνια περιποίησης μαλλιών χωρίς να δείχνει μαλλιά του, κι αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Μιλώντας στη Vogue, το νέο μοντέλο της L’Oreal δήλωσε: “Πρέπει να αναρωτηθούμε το εξής: Γιατί οι γυναίκες που δεν δείχνουν τα μαλλιά τους πρέπει να σημαίνει ότι δεν τα φροντίζουν κιόλας; Τα μαλλιά είναι ένα μεγάλο μέρος της φροντίδας του εαυτού μας.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Amena, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 570.000 ακόλουθούς της στο Instagram, λέει ότι είναι ενθουσιασμένη που η μάρκα αναγνωρίζει ότι οι γυναίκες που φορούν μαντίλες εξακολουθούν να θέλουν να κρατήσουν τα μαλλιά τους σε καλή κατάσταση.

Ο στόχος της νέας καμπάνιας – η οποία φωτογραφήθηκε από το θρυλικό φωτογράφο Rankin – είναι να γιορτάσουμε την περίπλοκη σχέση μας με τα μαλλιά μας.

Η νέα σειρά προϊόντων περιλαμβάνει προϊόντα για όλους τους τύπους μαλλιών με την Amena να χρησιμοποιεί το The Pink One που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει τη λάμψη τους.

Προσθέτει: “Για μένα, τα μαλλιά μου είναι μια επέκταση της θηλυκότητάς μου. Μου αρέσει το styling στα μαλλιά μου, μου αρέσει να χρησιμοποιώ προϊόντα, και μου αρέσει να μυρίζουν ωραία. Εκφράζουν το ποια είμαι.”

Μοιράζοντας την καμπάνια στα social media, η Amena περιγράφει την τελευταία διαφήμιση της εταιρείας ως «αλλαγή παιχνιδιού».

Γράφει: “Όταν βγάζω τη μαντίλα μου, θέλω τα μαλλιά μου να ακτινοβολούν.”

“Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και απίστευτα περήφανη που ανακοινώνω ότι είμαι μέρος της νέας καμπάνιας της L’Oreal Paris.”

“Παρουσιάζω το The Pink One που έχει διαμορφωθεί ειδικά για να ενισχύσει τη λάμψη των θαμπών μαλλιών.”

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ