Ένα φρικιαστικό βίντεο που δείχνει ένα αδέσποτο σκυλί να κουβαλάει το σώμα ενός νεογέννητου μωρού έξω από ένα νοσοκομείο στην Ινδία ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν αστυνομικές έρευνες στην περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Οι σοκαρισμένοι περαστικοί κατέγραψαν το αδέσποτο σκυλί να μεταφέρει το μωρό στο δρόμο κοντά σε ένα νοσοκομείο στο χωριό Gopalganj, στη Madhya Pradesh.

Το βίντεο δείχνει το σκυλί να δίνει το άψυχο σώμα του μωρού στα κουτάβια του προτού φτάσει η αστυνομία και πάρει το σώμα.

Ο Sanjay Soni, αξιωματικός της αστυνομίας της πόλης, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί ψάχνουν την ταυτότητα του μωρού και προσπαθούν να μάθουν πώς κατάφερε να το πάρει το σκυλί.

Δεν είναι σαφές εάν το βρέφος ήταν ζωντανό ή νεκρό όταν το βρήκε το ζώο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


“Μόλις λάβαμε τις πληροφορίες, φτάσαμε στο σημείο και βρήκαμε το σώμα ενός νεογέννητου σε τραγική κατάσταση,” δήλωσε ο Soni στην Asian News International

“Το σώμα έχει σταλεί για νεκροψία και έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρεθούν οι γονείς του παιδιού,”πρόσθεσε.

Ο γιατρός Arun Saraf, ο οποίος εργάζεται στο περιφερειακό νοσοκομείο κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε ο σκύλος, δήλωσε: “Μετά την είδηση του συμβάντος, ξεκινήσαμε μια έρευνα.”

Όμως αυτό το περιστατικό δεν είναι μοναδικό.

Στη γειτονική Uttar Pradesh, ένα σκυλί άρπαξε το σώμα ενός κοριτσιού που πέθανε λίγες ώρες μετά τη γέννησή του, αφού το παιδί το είχαν αφήσει τυλιγμένο με ένα χαλί στο πάτωμα ενός νοσοκομείου.

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ