Ένα έφηβο κορίτσι παλεύει για την ζωή της αφού ο πατέρας και ο αδερφός της την πυροβόλησαν στο πρόσωπο και το στήθος προσπαθώντας να την σκοτώσουν επειδή αγαπούσε έναν άντρα από το χωριό της. Η Ruby, 18, από ένα μικρό χωριό στο Sambhal, στο Uttar Pradesh της βόρειας Ινδίας είχε μυστικό δεσμό με τον Ibrahim,24, για τρία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αλλά χτες η μικρή αδερφής της την άκουσε να του μιλάει στο τηλέφωνο και το είπε στον πατέρα και τον αδερφό της. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο αδερφός της, Iftikhar, 32, και ο πατέρας της , Sameraj, 52, πήγαν να την βρουν. Την χτύπησαν πολύ άσχημα και στην συνέχεια την πυροβόλησαν δύο φορές – μία στο πρόσωπο και μία στο στήθος.

Οι γείτονες άκουσαν δυνατές κραυγές και κάλεσαν την αστυνομία. Έφτασαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα και βρήκαν την Ruby πεσμένη στο πάτωμα έξω από το σπίτι της να αιμορραγεί αβοήθητη. Η αστυνομία την μετέφερε σε ένα τοπικό νοσοκομείο όπου η κατάστασή της κρίθηκε πολύ άσχημη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Λόγω ελλείψεων, έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Moradabad, περίπου 40χλμ μακρυά, σήμερα το πρωί. Ο αδερφός και ο πατέρας της συνελήφθησαν.

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο αιμορραγούσε πολύ και δεν μπορούσε να μιλήσει. Είχε μία σφαίρα στην αριστερή πλευρά του προσώπου της, 3 εκατοστά από το αυτί της και μία σφαίρα στην δεξιά πλευρά του στήθους της.

Εκτός από τον πατέρα και τον αδερφό της, θα ανακριθούν και άλλα μέλη της οικογένειας όταν η Ruby είναι σε θέση να δώσει επίσημη κατάθεση.

Τι πιστεύετε για τον τρόπο που αντέδρασαν; Ποια θα πρέπει να είναι η τιμωρία τους;

Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ