Ελλαδα

Σφοδρή επίθεση Άδωνι στον Τσίπρα για το κοινωνικό μέρισμα: Τέτοιος ψεύτης δεν έχει ξαναγεννηθεί

Σχεδόν δεν είχε προλάβει να τελειώσει το διάγγελμα του πρωθυπουργού σχετικά με τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπέλυσε εναντίον του δριμύτατη επίθεση από τη Βουλή.

Χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «ο Τσίπρας ισχυρίζεται ότι το πλεόνασμα δίδεται λόγω της υπεραπόδοσης της ελληνικής οικονομίας. Ο Τσίπρας είναι πραγματικός μάγος, πώς γίνεται να λέει οτι πετύχαμε υπεραπόδοση όταν έχει πέσει έξω 1% ο προϋπολογισμός που έχει ψηφίσει η Βουλή όσον αφορά την ανάπτυξη. Τέτοιος ψεύτης δεν έχει γεννηθεί στον πλανήτη, δεν υπάρχει ο άνθρωπος, είναι πέρα από κάθε λογική».

KKE: Ωμή και ξεδιάντροπη προπαγάνδα

Από την πλευρά του, το ΚΚΕ σχολίασε το πρωθυπουργικό διάγγελμα, σημειώνοντας ότι «τη στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προετοιμάζει το νέο γύρο αντιλαϊκών προαπαιτουμένων, που τσακίζει και τα τελευταία προνοιακά επιδόματα, που φέρνει στη βουλή ένα προϋπολογισμό φοροληστείας, που εγκαινιάζει τους ηλεκτρονικούς  πλειστηριασμούς λαϊκών περιουσιών, ενώ βάζει στο στόχαστρο πιο αποφασιστικά ακόμα και το δικαίωμα στην απεργία, οι βραδινές εμφανίσεις του κ. Τσίπρα, για να μοιράσει “κοινωνικά μερίσματα” από το πλεόνασμα φτώχειας του ελληνικού λαού, μόνο ως ωμή και ξεδιάντροπη προπαγάνδα μπορούν να εκληφθούν.

Η πιο μεγάλη κοροϊδία, όμως, είναι αυτή που αναμασούν καθημερινά τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και που επανέλαβε σήμερα ο πρωθυπουργός, περί ανακούφισης του λαϊκού κόσμου και δίκαιης ανάπτυξης, τα οποία καταρρέουν μπροστά στη βαρβαρότητα που καθημερινά ζει ο λαός, εξαιτίας της πολιτικής που και αυτή η κυβέρνηση υλοποιεί, παίρνοντας για αυτό τα συγχαρητήρια της ΕΕ και του ΔΝΤ».

[topontiki.gr]

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top