Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος, ο οποίος δεν έχει πρόβλημα με το βάρος του. Ένας άνθρωπος που θεωρητικά είναι υπέρβαρος ,μπορεί να είναι πραγματικά ευτυχισμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αδυνατείς να το πιστέψεις, σωστά;

Το να θεωρείς ότι λόγω περιττών κιλών,οι άνθρωποι θα είναι και δυστυχισμένοι, είναι μια γενική άποψη που προέρχεται από ένα άτοπο στερεότυπο. Αν λοιπόν σου έλεγα ότι οι υπέρβαροι άνθρωποι μπορούν να είναι χαρούμενοι και να αγαπηθούν από ανθρώπους με τελείως  διαφορετικό σωματότυπο, τι θα μου απαντούσες;


Πρέπει να καταλάβουμε ότι το πάχος δεν σημαίνει απαραίτητα και βαθμό δυσκολίας σε μία σχέση. Το ότι μαθαίνουμε από παιδική ηλικία να αγαπάμε τα σώματα μας, να κρίνουμε τους άλλους και να διαγωνιζόμαστε σε μια σειρά από αποτυχημένες σχέσεις όπου η αγάπη είναι προσωρινή, μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ψυχοφθόρο.

Μπορεί να θες να προσπαθήσεις. Ίσως να θες να κατανοήσεις έναν άνθρωπο με περισσότερα κιλά και να σταματήσεις να μισείς το σώμα σου. Μπορεί να θες να κάνεις μια συζήτηση με ένα τέτοιο άνθρωπο, προκειμένου να λύσεις όλες σου τις απορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Υπάρχει περίπτωση όμως να είσαι σαν και εμένα. Να είσαι το παχουλό άτομο που έχει κουραστεί να ακούει επικριτικά σχόλια και θέλει επιτέλους να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Όπως και να έχει, διαβάζεις το σωστό άρθρο.

Ξέρουμε ότι μας παρατηρείς.

Όταν περπατάμε στο δρόμο είναι πολύ δύσκολο για εμάς και τους συντρόφους μας και όχι, το πρόβλημα δεν είναι το περπάτημα. Οι άνθρωποι κοιτούν υποτιμητικά μια υπέρβαρη γυναίκα, τη θεωρούν ζώο.

«Καλά αυτός πως είναι μαζί της;», » Φαίνονται σαν τον αριθμό 10, όταν σταθούν ο ένας δίπλα στον άλλο», «Πως κάνουν σεξ;», » Λες αυτός να είναι gay;», «Εντάξει δεν υπάρχει περίπτωση, αδερφή του θα είναι».

Όλα τα παραπάνω σχόλια και σκέψεις, μπορεί να ειπωθούν σε ένα βλέμμα και μόνο. Αν νομίζεις ότι είσαι διακριτικός/ή καλό θα είναι να το ξανασκεφτείς.


Το σεξ με ένα υπέρβαρο άτομο είναι υπέροχο.

Πέρα από όλες τις ανοησίες που μπορεί να έχεις διαβάσει ή ακούσει, το σεξ με ένα υπέρβαρο άτομο μπορεί να είναι φανταστικό. Ένα σώμα με περισσότερα κιλά μπορεί πολύ άνετα να κινηθεί όπως ένα πιο αδύνατο. Στην πραγματικότητα οι σύντροφοι που είχα με περισσότερα κιλά ήταν εξαιρετικοί στο κρεβάτι. Αν η κίνηση είναι πρόβλημα για εσένα, υπάρχουν αρκετές συσκευές που μπορεί να σου χαρίσουν τον τέλειο οργασμό.

Όχι, δεν μπορείς να «κλέψεις» τον/την σύντροφο μας.

Δεν θα πιστέψεις πόσες φορές έχω δεί ανθρώπους να προσπαθούν να κλέψουν τον αδύνατο σύντροφο, ενός υπέρβαρου ανθρώπου. Τα συγκεκριμένα «κοράκια» μερικές φορές θεωρούν πως  η υπέρβαρη γυναίκα δίπλα του, είναι διακοσμητική.

Το έχω βιώσει και εγώ προσωπικά. Παρόλα αυτά έχω ακούσει πάρα πολλές ιστορίες από φίλους μου, όπου τους συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν αόρατοι. Το κακό είναι πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με ξένους. Μερικές φορές είναι άνθρωποι στο στενό οικογενειακό κύκλο, των οποίων τα κίνητρα βασίζονται στις φοβίες που έχουν απέναντι σε υπέρβαρους ανθρώπους. «Μα πως μπορείτε; Αν εσύ μπορείς να έχεις μια σχέση, γιατί δεν μπορώ να κάνω και εγώ;»

Δεν είναι εύκολο για κανένα, αλλά μπορείς για αρχή, να μην είσαι ένα επικριτικός/ή απέναντι στους άλλους. Μπορεί να μην έχεις βρεί κάτι αντίστοιχο, γιατί αφοσιώνεσαι σε λάθος πράγματα και ίσως να πρέπει να καταλάβεις ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες, ανεξάρτητα από τα κιλά ή την ομορφιά σου.

Δεν είναι απλά ένα φετίχ.

Μπορεί να σου αρέσουν οι ψηλοί, μελαχρινοί άνθρωποι, με σώμα το οποίο εξάπτει την φαντασία σου. Μπορεί να σου αρέσουν τα καλογυμνασμένα σώματα και τα γαλάζια μάτια να κάνουν τα πόδια σου να τρέμουν. Όλα τα παραπάνω μπορεί να θεωρούνται όμορφα, αλλά και αν δεν τα διαθέτεις δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ο προηγούμενος σύντροφος μου ήταν αρκετά αδύνατος με μεσαίο ύψος και του άρεσαν οι εύσωμες, υπέρβαρες γυναίκες. Έβλεπε μια διαφορετική ομορφιά στα πιο «γεμάτα» σώματα. Αρκετοί πίστευαν ότι δεν θα μπορούσε να με αγαπήσει πραγματικά και πως η σχέση μας βασιζόταν σε ένα ιδιαίτερο φετίχ που μπορεί να είχε, ή πως έκανε κάποιου είδους κοινωνικό πείραμα.

Οι υπέρβαροι άνθρωποι μπορεί να είναι ενεργοί και υγιείς ως σύντροφοι.

Πέρα από τη γνώμη της κοινωνίας για τους υπέρβαρους ανθρώπους, μπορούμε να είμαστε δυνατοί, ενεργοί σύντροφοι και γονείς με αρκετά καλή υγεία. χοντρό σώμα είναι διαφορετικό, όπως και κάθε μέσος σωματότυπος.

Υπάρχουν άπειροι ενεργοί άνθρωποι εκεί έξω με παραπανίσια κιλά. Αρκετοί υποθέτουν ότι μια υπέρβαρη γυναίκα, σε περίπτωση που μείνει έγκυος θα αποκτήσει διαβήτη ή θα αντιμετωπίσει άλλες δυσκολίες στη εγκυμοσύνη της. Αν λοιπόν κάθε υπέρβαρο άτομο αντιμετώπιζε αυτές τις δυσκολίες, τώρα θα ήμασταν πρώτο θέμα σε όλα τα δελτία ειδήσεων.

Το μόνο σίγουρο πράγμα σε ένα πιο «γεμάτο» σώμα, είναι ότι χρειάζεται οπωσδήποτε μεγαλύτερα ρούχα, ότι μπορεί να έχει πολλά περισσότερα κιλά από ένα άτομο στην ηλικία του και πως θα πρέπει να είναι σε θέση να διαχειριστεί όλα τα αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπο του.

Τα μεγάλα σώματα δεν είναι για κοινωνικά πειράματα, ούτε για δοκιμαστικά φετίχ. Οι άνθρωποι με περισσότερα κιλά, μπορούν να είναι χαρούμενοι και να αγαπούν Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δείς ένα τέτοιο άτομο να χαμογελά, να χαρείς με τη χαρά του. Όλοι μπορούμε να βρούμε την ευτυχία, αρκεί να σταματήσουμε να φερόμαστε άσχημα και ρατσιστικά, ο ένας στον άλλον.

Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ