Όταν φέρνουμε στο μυαλό μας τους άντρες και τις γυναίκες που υπηρετούν την τοπική κοινότητα ως πυροσβέστες και διασώστες, σκεφτόμαστε ότι πρόκειται για ήρωες οι οποίοι θα έδιναν και τη ζωή τους για να βοηθήσουν τους άλλους. Ωστόσο η μάχη τους με τις φλόγες δεν αποτελεί την μοναδική ηρωική τους πράξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Το απίθανο πλήρωμα του πυροσβεστικού-διασωστικού σώματος του Νόρφολκ, ξεπέρασε τον εαυτό του για ακόμα μια φορά. Τα μέλη του πρόσφατα εμφανίστηκαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης κατοίκου του Nόρφολκ, την Jeanette Carty. Όταν άνοιξε την πόρτα η έκπληξή της ήταν μεγάλη.

Τα μέλη και οι μαθητευόμενοι του σώματος είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στο σπίτι της για να ευχηθούν σε αυτή την υπέροχη γυναίκα να είναι χαρούμενα τα εκατοστά της γενέθλια.

Πολλά μέλη από την οικογένεια της Carty, συμπεριλαμβανομένου και του άνδρα της, υπηρέτησαν στο πυροσβεστικό σώμα του Νόρφολκ για πολλά χρόνια. Από την έκφραση στο πρόσωπο της όταν άνοιξε την πόρτα καταλαβαίνετε πως της έδωσαν ανείπωτη χαρά.

Προχωρήστε παρακάτω για να δείτε την απίστευτη και αξιαγάπητη έκπληξη γενεθλίων που της έκαναν αυτοί οι γενναίοι άνδρες και γυναίκες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Jeanette Carty είναι γνωστή στους ανθρώπους που υπηρετούν στο πυροσβεστικό-διασωστικό σώμα του Nόρφολκ.

Σύμφωνα με τη σελίδα του τμήματος στο Facebook, “To πυροσβεστικό-διασωστικό σώμα του Νόρφολκ ήταν πάντοτε ένα κομμάτι της ζωής της. Ο τελευταίος άντρας της, ο Joe Carty, υπηρέτησε την πόλη για 30 χρόνια, ξεκινώντας το 1942,όπως και ο ανιψιός της David Bear και ο πατέρας του.”

Μόλις η Carty άνοιξε την μπροστινή πόρτα του σπιτιού της, την ημέρα των εκατοστών της γενεθλίων, δέχτηκε μια απίστευτη έκπληξη.

Τα μέλη και οι μαθητευόμενοι του σώματος στεκόντουσαν έξω από το σπίτι της για να της ευχηθούν χρόνια πολλά.

Της πρόσφεραν επίσης λουλούδια για να κάνουν τη μέρα της ακόμα πιο όμορφη.

Το χαμόγελο της Carty είναι αδύνατο να περάσει απαρατήτητο.

Η σελίδα του τμήματος στο Facebook έγραψε: “Χθες η κυρία Jeanette Bear Carty έκλεισε τα 100 της χρόνια.”

“Το 3ο τάγμα, το όχημα 2, η τάξη των νεοσύλλεκτων και μερικά ακόμα μέλη εμφανιστήκαν στο κατώφλι της για να της ευχηθούν χρόνια πολλά.”

Τα μέλη του σώματος που παρατάχθηκαν μπροστά από το σπίτι της, την τίμησαν με έναν ακόμα ξεχωριστό τρόπο.

Της χάρισαν ένα ενθουσιώδες χειροκρότημα.

Χάρη σε αυτούς τους εκπληκτικούς ήρωες, η Carty μπόρεσε να γιορτάσει αυτό το ορόσημο της ζωής της με ένα πανέμορφο και πολύ συγκινητικό τρόπο.

Αυτά τα γενέθλια θα της μείνουν αξέχαστα!

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ