Τα ζώα καταφέρνουν πολλές φορές να επιβιώσουν παρά τις πιθανότητες, αν βρεθούν κάποιοι άνθρωποι που να θέλουν να τα βοηθήσουν. Ακόμη και όταν πλησιάζουν στο θάνατο και όλες οι ελπίδες φαίνονται να έχουν χαθεί, υπάρχουν ζωάκια που κατάφεραν να σωθούν από τη στιγμή που δέχτηκαν την αγάπη. Σκύλοι, γάτες, ακόμα και μωρά-φώκιες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κρατηθούν στη ζωή όταν ξέρουν ότι κάποιος τα αγαπάει και πως αυτός ο κάποιος θα τα φροντίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Έτσι συνέβη και με ένα μωρό γατάκι, την Indah, όταν την βρήκε η Helen Feeney, με τα ματάκια της κλειστά και τη ζωή της να κρέμεται από μια κλωστή.

Μόλις η Feeney ξεκίνησε να τη φροντίζει, η κατάσταση της γατούλας βελτιώθηκε στο δεκαπλάσιο. Κατάφερε επίσης να ταξιδέψει στην περιοχή μέσα στο δικό της μικρό μεταφορικό μέσο.

Συνεχίζει να δυναμώνει κάθε μέρα και αρχίζει να μη θυμίζει πια το εύθραυστο, λυπημένο, πεινασμένο μικρό γατάκι που ήταν κάποτε.

Δείτε παρακάτω περισσότερα για το απίστευτο ταξίδι της στην Ινδονησία με την γλυκιά σωτήρα της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Helen Feeney βρέθηκε μπροστά σε ένα εύθραυστο, αδύναμο γατάκι ενώ ταξίδευε στην Ινδονησία.

Εξαιτίας της εύθραυστης εικόνας του και των μεγάλων ματιών του που ήταν μόνιμα κλειστά, υπέθεσε ότι το γατάκι ήταν νεκρό.

Αλλά όταν την ακούμπησε, η γατούλα άρχισε να γουργουρίζει, δείχνοντάς της ότι ήταν ακόμα, αν και μετά βίας, ζωντανή!

Η Feeney πήρε το γατάκι κι έκατσε σε ένα κοντινό καφέ προσπαθώντας να σκεφτεί τι να κάνει μαζί του.

Το γατάκι ήταν πάρα πολύ μικρό για να καταφέρει να επιβιώσει μόνο του, αλλά η Feeney επισκεπτόταν την πόλη για λίγες μόνο μέρες και δε θα μπορούσε να το φροντίζει.

Όμως η γνώμη της άλλαξε τελείως όταν είδε τη γατούλα να μπουσουλάει μέσα στην τσάντα της και να κουλουριάζεται στα πράγματά της.

Ήταν πολύ δύσκολο να πει όχι σε μια τόσο χαριτωμένη, χουχουλιάρικη γατούλα η οποία ταίριαζε τέλεια μέσα στην τσάντα της!

Για το υπόλοιπο ταξίδι της Feeney, η Indah χουχούλιαζε μέσα στη μικρή της τσάντα, πηγαίνοντας μαζί της σε όλες τις εκδρομές.

Εκείνη με τη σειρά της φρόντιζε προσεκτικά το γατάκι ταΐζοντάς το και πηγαίνοντάς το στον κτηνίατρο.

Όλο αυτό το διάστημα, φοβόταν για τη μέρα που θα έπρεπε να συνεχίσει το ταξίδι της χωρίς το γατάκι.

Πλήρωσε επίσης για να αλλάξει ημερομηνία στην πτήση της έτσι ώστε να περιμένει κάποιους φιλόζωους φίλους της να επιστρέψουν στην Ινδονησία και να το φροντίσουν.

Αλλά στην πορεία, η Feeney και η Indah γνώρισαν την Elizabeth Alberts, η οποία ενδιαφέρθηκε αμέσως για το μικρό αιλουροειδές.

Προσφέρθηκε να το πάρει πίσω στις Η.Π.Α ώστε να ζήσει μαζί της.

Ωστόσο προτού η γατούλα πάει μαζί της στο σπίτι, η Alberts πρέπει να μαζέψει χρήματα, μέσω του GoFundMe, ώστε να αποκτήσει άδεια ταξιδιού και να κάνει τα εμβόλιά της.

Μόλις η Indah είναι σε θέση να ταξιδέψει νόμιμα στην Αμερική, θα αρχίσει να απολαμβάνει μια ζωή μίλια μακριά από την παλιά της ζωή, και θα πάρει την αγάπη και την στοργή που τόσο έχει ανάγκη!

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ