Πίσω στη δεκαετία του 1940, η Lorly Schik ξεκίνησε την μακρά καριέρα της ως δασκάλα στο σχολείο της συνοικίας Perham της Μινεσότα – και ήταν πραγματικά μια υπέροχη δασκάλα. Και όπως συμβαίνει σε πολλούς θαυμάσιους δασκάλους, αμέτρητοι μαθητές της είχαν επηρεαστεί βαθιά από την ευγενική καρδιά και την αμέριστη καθοδήγησή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Κα Schik αποσύρθηκε από τη διδασκαλία το 1989 – αλλά ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, μπορούσε να θυμηθεί το πρόσωπο του κάθε μαθητή που μπήκε στην τάξη της, όλα αυτά τα χρόνια.

Ακριβώς όταν εκείνη και ο σύζυγός της ήταν έτοιμοι να γιορτάσουν τη συνταξιοδότησή της διασχίζοντας τη χώρα, εκείνος έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα. Στην ηλικία των 90 ετών, η ζωή της ήταν ξαφνικά πολύ διαφορετική από ότι φανταζόταν. Η Κα Schik πήρε την συναισθηματική απόφαση να μετακομίσει από το σπίτι της σε ένα ανεξάρτητο συγκρότημα διαβίωσης για ηλικιωμένους.

Μια μέρα, η κα Schik γύρισε το κανάλι της τηλεόρασης στο τοπικό ειδησεογραφικό κανάλι ΚΑRΕ 11 Sunrise στο St. Paul της Μινεσότα. Αμέσως την εξέπληξε ένας από τους κεντρικούς παρουσιαστές ειδήσεων. “Όταν τον πρωτοείδα, δεν μπορούσα να το πιστέψω…” μας λέει. Όπως αποδείχθηκε αργότερα, ο κεντρικός παρουσιαστής ήταν ένας από τους μαθητές της στο νηπιαγωγείο. Η κα Schik του έγραψε ένα γράμμα στο οποίο του έλεγε πως τον παρακολουθεί και ότι είναι πολύ περήφανη για εκείνον.

Στη συνέχεια, ο Corey την επισκέφτεται και οι δυο τους αγκαλιάζονται ξανά έπειτα από τόσα χρόνια. Δείτε τις συγκινητικές στιγμές που μοιράστηκαν στο παρακάτω βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ