Ένας άντρας που πίστευε ότι θα συναντούσε ένα 15χρονο αγόρι πιάστηκε στα δίχτυα των λεγόμενων «κυνηγών παιδεραστών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο Madan Lal, από το Ponteland της Northumbria, έστελνε μηνύματα σε ένα προφίλ που νόμιζε ότι ανήκε σε ένα 15χρονο αγόρι, μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών για γκέι.

Αλλά στην πραγματικότητα αντάλλασσε μηνύματα με κυνηγούς παιδόφιλων, οι οποίοι ψάχνουν ενήλικες που αναζητούν σεξ με παιδιά.

Ο 45χρονος κατηγορούμενος προσπαθούσε να συναντήσει ένα παιδί για να βρεθεί σεξουαλικά μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η στιγμή που ο Lal ισχυρίζεται ότι ήθελε να συναντηθεί μόνο για «ποτό και καφέ»  με το παιδί καταγράφηκε σε βίντεο.

«Ήμουν πολύ ηλίθιος», είπε παρακαλώντας τους κυνηγούς να τον αφήσουν να φύγει.

Το δικαστήριο του Newcastle είπε ότι ο Lal είχε κανονίσει να συναντήσει το αγόρι – το οποίο νόμιζε ότι ήταν 15 ετών – στο κέντρο της πόλης. Αλλά αντί να βρει το παιδί, ήρθε αντιμέτωπος με την ομάδα κυνηγών παιδεραστών οι οποίοι τον παρέδωσαν την αστυνομία.

Ο εισαγγελέας Mark Giuliani δήλωσε: “Ο κατηγορούμενος είπε αρχικά ότι ήθελε να συναντηθεί για έναν καφέ με το παιδί. Όμως με τα μηνύματά του έδειχνε ότι ήθελε κάτι παραπάνω από έναν καφέ.”

Ο 45χρονος αντιμετωπίζει σήμερα κατηγορίες για σεξουαλικά παραπτώματα.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε ότι το ψεύτικο προφίλ των κυνηγών παιδεραστών στην εφαρμογή Grindr, μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκε η γνωριμία με τον Lal, είχε ‘κατέβει’ από τους διαχειριστές λόγω του ότι η υπηρεσία απευθύνεται σε ενήλικες.

Έπειτα δημιουργήθηκε ένα άλλο και η συζήτηση μεταξύ τους συνεχίστηκε για δεύτερη φορά. Ο δικαστής δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος ήταν «πολύ κοντά στην παγίδα».

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ