Πανεύκολα Ρολάκια με Ψωμί του Τόστ, Μερέντα και Μπανάνα! Κι αφήστε την δίαιτα από Δευτέρα!
Μια συνταγή για υπέροχα ρολά με ψωμί του τόστ Νουτέλα και μπανάνα. Το πρωϊνό είναι το σπουδαιότερο γεύμα της ημερήσιας διατροφής μας. Απολαύστε μικροί και μεγάλοι υπέροχα, πλούσια και πολύ εύκολα πρωϊνά.
Υλικά συνταγής
10 φέτες ψωμί του τόστ
10 κ.σ. Νουτέλα
3 μπανάνες σε φέτες
1 αυγό
2 κ.σ. γάλα
1 βανίλια
1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
1 κ.σ. κανέλα
βιτάμ για το τηγάνισμα
Παίρνετε το ψωμί του τόστ και χρησιμοποιώντας ένα πλάστη ή ένα ποτήρι το απλώστε το να λεπτύνει.
Απλώστε σε κάθε φέτα ψωμιού ένα κουταλάκι του γλυκού πραλίνα ξεκινώντας από τη μία πλευρά απλώνοντας την ποσότητα προς την άλλη. Τυλίξτε το ψωμί σε σφιχτό ρολό. Προσθέστε στην άκρη του ψωμιού μια σειρά φέτες μπανάνας και τυλίξτε το σε σφιχτό ρολό.
Αναμιγνύετε σε ένα μπολ το γάλα με το αυγό και σε ένα μεγάλο, ρηχό πιάτο ανακατεύετε τη ζάχαρη με την κανέλα.
Ζεσταίνετε το βιτάμ στο τηγάνι και κυλάτε κάθε ρολό στο μείγμα αυγό- γάλα μέχρι να καλυφθεί πλήρως Τηγανίστε το ελαφρά από όλες τις πλευρές μέχρι το ψωμί να πάρει ένα μελί χρώμα.
Βγάλτε το ρολό από το τηγάνι και κυλήστε το στο μείγμα με τη ζάχαρη και την κανέλα. Επαναλάβετε τη διαδικασία και για τα υπόλοιπα ρολά. Σερβίρονται ζεστά.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δανάη Μπάρκα: Πόζαρε με το πιο κομψό σορτσάκι για γυναίκες με σωματότυπο «μήλο» και απέσπασε εκατοντάδες θετικά σχόλια
- Κασσελάκης: «Θα μείνετε έκθαμβοι το βράδυ των ευρωεκλογών. Ο κόσμος να πάρει τη ζωή στα χέρια του»
- Ιάσων Δούσης: Δεν έχω μετανιώσει για τις τολμηρές μου εμφανίσεις
- Γιώργος Αλκαίος: «Έπιασα πάτο, σάπισα στο ξύλο τον εαυτό μου, πούλησα τα πάντα και πήγα στη Μήλο»
- “Με την αγάπη μου”: “Λιώνει” για τον σύντροφό του ο Παντελής Τουτουντζής, παντρεύονται το καλοκαίρι στα Μάταλα
- Γρηγόρης Λέων: «Μου έλεγαν όλοι τι πλούσια μαλλιά που έχω, και τελικά με γκαντέμιασαν»
- Ο Μπέος βούτηξε στον Παγασητικό και οι γυναίκες ξετρελάθηκαν με το καλλίγραμο κορμί του
- Eurovision: O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τραγούδησε το Mon amour της Γαλλίας στα Ελληνικά και ξεπέρασε το πρωτότυπο