Όταν το σχολείο ακυρώθηκε εξαιτίας του χιονιού, οι μαθητές δεν ήταν οι μόνοι που χάρηκαν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο διευθυντής του σχολείου, κος Sean Martin, ενθουσιάστηκε και αποφάσισε να διασκεδάσει κι αυτός, με το δικό του τρόπο, μέσα στο άδειο σχολείο. Κινηματογραφώντας τον εαυτό του στους άδειους διαδρόμους του Δημοτικού Σχολείου στη Μέριλαντ, ο κ. Martin δημιούργησε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο δείχνοντας πώς περνάει τη μέρα του, όταν οι μαθητές δεν είναι στο σχολείο.

Όταν ήμασταν παιδιά, πιστεύαμε πως οι διευθυντές των σχολείων μας ήταν κάποιοι μεγάλοι κύριοι που δεν ήξεραν τι σημαίνει η λέξη «διασκέδαση».

Ωστόσο, αυτός ο κύριος χαίρεται να κάνει τους μαθητές του να γελούν. Αναπαριστά κλασικές σκηνές, όπως το τραγούδι του Tom Cruise στην ταινία ‘Risky Business’. Κάνει ακόμη και κάποια κόλπα του μπάσκετ και διασκεδάζει, επίσης, με τον επιστάτη του σχολείου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πέρα απ’ την πλάκα που κάνει, όμως, στο βίντεο κάνει επίσης και μια σημαντική αναφορά στη δουλειά του επιστάτη. Toν επαινεί για την προσφορά του στο σχολείο, λέγοντας πως αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται εκεί, παρ’ όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, για να κάνουν τις προετοιμασίες που απαιτούνται έτσι ώστε να υποδεχτούν τα μικρά παιδιά την ημέρα που θ’ ανοίξουν ξανά τα σχολεία.

Αυτός ο διευθυντής ξέρει πώς να κάνει τους μαθητές του να χαμογελούν!

Μακάρι όλοι οι διευθυντές των σχολείων να ήταν σαν κι αυτόν!!!

Δείτε τον αξιαγάπητο αυτό κύριο στο παρακάτω βίντεο!

Δεν είναι απίστευτος;;

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ