Ένας σκύλος μπορεί να είναι ο καλύτερος μας φίλος. Ένας σύντροφος σε κάθε στιγμή της ζωής μας. Με το πρωτόγνωρο ένστικτο που διαθέτουν, τα σκυλιά είναι ικανά για μεγάλα κατορθώματα. Μπορούν να δώσουν πίστη και δύναμη σε αρρώστους κι άστεγους ή να στηρίξουν ανθρώπους που βιώνουν μεγάλες απώλειες. Είναι πάντα εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Και το μόνο που ζητούν για την άνευ όρων φιλία και στήριξη που προσφέρουν, είναι ψίχουλα αγάπης και καλοσύνης. Μια ζεστή αγκαλιά. Και τους αξίζει… Και στα σκυλιά των παρακάτω φωτογραφιών αλλά και σε όλα εκείνα τα ψυχάκια που μας χαρίζουν τόσα πολλά!

Σύντροφοι στον ύπνο.

Ο Theo περιμένει τον άνθρωπο φίλο του, Beau να πέσει για ύπνο. Τότε τον πλησιάζει και ξαπλώνει μαζί του. Έτσι μοιράζονται τα όνειρα τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Lily και Madison.

Η Lily είναι ένα τυφλό Dane που αφήνει το φίλο της Madison να την οδηγήσει.

Ψυχολογική υποστήριξη.

Μια διασωθείσα από την επίθεση της 22 Ιουλίου 2011 στην νεανική κατασκήνωση Breivik της Νορβηγίας, ηρεμεί με τα δύο σκυλάκια της.

Απαλύνοντας τον πόνο.

Ο John Unger βουτά το σύντροφο του Schoep στο νερό ώστε να του απαλύνει τους πόνους της αρθρίτιδας.. Eπίσης, νανουρίζει τον Schoep για να κοιμηθεί.

Μαμά διασώστης.

Όταν το σπίτι τους έπιασε φωτιά, η μαμά δε δίστασε να βουτήξει στις φλόγες για να σώσει τα κουταβάκια της. Τα οδήγησε με ασφάλεια στο όχημα της πυροσβεστικής.

Αντικρίζοντας μαζί τον κόσμο.

Αυτή η φωτογραφία δε δείχνει μόνο τη δυστυχία των αστέγων, όσο και τη δύναμη των ζώων να μένουν με τα αφεντικά τους κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Αστροναύτης της NASA.

Για την επίσημη φωτογραφία της NASA ο Leland D. Melvin πόζαρε μαζί με τους δύο καλύτερους φίλους του, τους Jake και Scout.

Στο καθήκον.

Κανείς δεν ξέρει αν αυτός ο στρατιώτης φεύγει για το μέτωπο ή επιστρέφει σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο σκύλος του είναι δίπλα του!

Lucas και Juno.

Ο Lucas μάχεται ενάντια σε μια ανίατη ασθένεια. Οι γονείς του θα έπρεπε να του αγοράσουν ένα σκύλο-οδηγό, αλλά τα οικονομικά τους δεν το επιτρέπουν. Έτσι, πήγαν σε ένα καταφύγιο ζώων και πήραν μαζί τους το Juno. Μάλιστα τον έσωσαν πριν την ευθανασία. Τώρα, οι δύο φίλοι είναι αχώριστοι.

Αγκαλιές.

Αυτός ο σκύλος γνωρίζει πως με μια αγκαλιά γίνονται όλα καλύτερα.

Έτοιμοι για περιπέτειες.

Ο Julian και ο Max μοιράζονται απίστευτες στιγμές μαζί!

Η χαρά του να αγκαλιάζεις ένα φίλο!

Σύντροφος στα ταξίδια.

Σκύλος και αφεντικό, ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.

Θα είμαι πάντα φίλος σου.

Ο Hernán  είναι ένα μικρό αγόρι με σύνδρομο Down. Δεν απολαμβάνει τη φυσική επαφή. Ο Himalaya είναι ένας απίθανος σκύλος που δεν πρόκειται να παρατήσει μόνο του το μικρό του φίλο.

Σκύλοι δικαστηρίου.

Αυτοί οι σκύλοι δίνουν κουράγιο και “συνιστούν” ψυχραιμία σε όλους τους μάρτυρες του δικαστηρίου.

Μια στιγμή απόλυτης επαφής. 

Ένας άνδρας προσπαθεί να παγώσει το χρόνο με τον αγαπημένο του σκύλο, που πάσχει από ανίατη ασθένεια.

Είμαι το φάρμακο σου.

Ο Peaches είναι ένας σκύλος-φάρμακο, που ζεσταίνει τους ηλικιωμένους ασθενείς!

Σκύλοι ήρωες.

Ο Hawkeye υπηρέτησε δίπλα στον στρατιωτικό Jon T. Tumilson όλη του τη ζωή. Πέθανε για την πατρίδα.

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ