H Kinsey French είναι καθηγήτρια ειδικής αγωγής για 8 παιδιά με σύνδρομο Down στο Kentucky. Η Kinsey παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή των μαθητών της. Η βαθιά της αγάπη και τρυφερότητα για τους μαθητές της είναι γνωστή στους δικούς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο άντρας της της έκανε ακόμα και πρόταση γάμου μπροστά σε ολόκληρη την τάξη της και όσοι ήταν εκεί συγκινήθηκαν βαθιά.

Η Kinsey ήξερε ότι ο γάμος της δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τους μαθητές της. Είχαν δει την πρόταση γάμου και ήταν τόσο ενθουσιασμένοι για την ξεχωριστή μέρα της δασκάλας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Συνειδητοποίησε ότι ήταν κεντρικό πρόσωπο στην ζωή των μαθητών της και επομένως ήταν απολύτως φυσικό να είναι κι αυτοί μέρος μιας από τις σημαντικότερες μέρες της δικής της ζωής.

Όταν οι μαθητές εμφανίστηκαν στον γάμο, ήταν αδύνατο να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους. Όλοι έδειχναν πανέμορφοι με τα παπιγιόν και τα λουλούδια τους.

Τα 8 παιδιά έγιναν τα παρανυφάκια της και είχαν πάρει την δουλειά τους πολύ στα σοβαρά. Έκλεψαν την παράσταση με τα αξιολάτρευτα ρούχα τους, αλλά η νύφη δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα!

Στα παιδιά άρεσε πολύ η δεξίωση μετά τον γάμο. Αν και πολλοί καλεσμένοι δεν ήξεραν τα παιδιά, ένιωσαν ότι ήταν μοναδικό το γεγονός ότι ήταν κι αυτά εκεί. Κάποιοι έκλαψαν κιόλας όταν είδαν την χαρά στα πρόσωπά τους.

Στο τέλος της μέρας όλοι ήταν κουρασμένοι, αλλά οι μαθητές ήταν χαρούμενοι που συμμετείχαν στην ξεχωριστή αυτή μέρα.

Η Kinsey έκλαψε πολλές φορές από χαρά κατά την διάρκεια του γάμου της και ξέρει ότι δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τους μαθητές της. Ο φωτογράφος, Thomas Lang, κατέγραψε με φανταστικό τρόπο τις ξεχωριστές στιγμές αυτής της μέρας.

Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ