Ένας χρήστης του Imgur κοινοποίησε πρόσφατα στο ίντερνετ μια γλυκόπικρη ανακάλυψή του, η οποία αφορά μια μεγάλη ιστορία αγάπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ένας αγαπημένος σύζυγος και πατέρας απεβίωσε τον Φεβρουάριο του 2016 σε ηλικία 51 ετών από ρήξη αρτηρίας. Η σύζυγός του ασχολούνταν με τη χαρακτική μετάλλου και χρειαζόταν ένα χώρο στον οποίο να μπορεί να εργαστεί. Σαν έμπειρος ξυλουργός που ήταν, ο σύζυγός της, της έφτιαξε έναν πάγκο εργασίας.

Στους μήνες που ακολούθησαν από τον πρόωρο θάνατό του, ο γιος τους είχε παρατηρήσει ότι ένα από τα πόδια του πάγκου είχε σπάσει, έτσι πήρε τα πόδια για να τα φτιάξει και να τα στερεώσει με βίδες. Ο πατέρας του τον είχε μάθει την τέχνη της ξυλουργικής.

Καθώς έφτιαχνε τον πάγκο, παρατήρησε κάτι που ήταν γραμμένο στην κάτω του πλευρά. Ήταν δύο παράγραφοι γραμμένοι με κόκκινο μαρκαδόρο. Αν δεν είχε μετακινήσει τον πάγκο της μητέρας του, ποιος ξέρει πότε θα το είχαν ανακαλύψει.

Ο γιος είχε συγκινηθεί απίστευτα όταν διάβασε αυτές τις κουβέντες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Μια οικογένεια ήταν πληγωμένη όταν ένας στοργικός σύζυγος και πατέρας, ο Mason, πέθανε το Φεβρουάριο του 2016.

“Ο πατέρας μου απεβίωσε στις 26 Φεβρουαρίου σε ηλικία 51 ετών από ρήξη αρτηρίας,” έγραψε ο γιος του στο Imgur. “Έφτιαξε αυτό τον πάγκο εργασίας για τη μητέρα μου, τη Becca, όταν εκείνη ξεκίνησε να ασχολείται με τη χαρακτική μετάλλων.”

“Ήταν ο θετός μου πατέρας, αλλά απ’ τη στιγμή που δεν έχω συναντήσει ποτέ το βιολογικό πατέρα μου, ήταν ο μοναδικός, αλλά και ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω”, λέει ο χρήστης του Imgur.

Ο Mason δίδαξε στο γιο του όσα γνώριζε για τις ξυλουργικές εργασίες, έτσι ήξερε ακριβώς πώς να διορθώσει το σπασμένο πάγκο εργασίας της μητέρας του. Έτσι, όταν αφαίρεσε τα πόδια, το γύρισε ανάποδα και παρατήρησε μια επιγραφή στο κάτω μέρος του πάγκου.

Ήταν ένα κρυφό σημείωμα που άφησε ο πατέρας του για τη μητέρα του. Το είχε γράψει ο ίδιος πριν φύγει από τη ζωή.

Η επιγραφή λέει:

Σ ‘αγαπώ Becca.

Ό, τι μέρα και να ‘ναι, ελπίζω ότι είναι καλή. Ο Θεός άκουσε τις προσευχές μου την ημέρα που μου έδωσε εσένα. Ξέρω ότι οι μέρες που πέρασα μαζί σου είναι οι καλύτερες που είχα ποτέ, και νιώθω πολύ τυχερός γι’ αυτό.

Δεν είμαι σίγουρος αν θα το δεις ποτέ αυτό, αλλά αν το δεις, απλά να ξέρεις ότι σε αγαπώ πάρα πολύ. Αν υπάρχει κάτι που θέλω στη ζωή μου, είναι να είμαι τόσο καλός σε σένα όσο είσαι εσύ μ’ εμένα. Αν μπορώ να το κάνω αυτό, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος τον κόσμο.

Σ’ αγαπώ αγαπημένη μου.

— Mason

Όταν βρήκε το μυστικό μήνυμα του πατέρα του, το έδειξε στη μητέρα του. Εκείνη, βέβαια, έβαλε τα κλάματα μόλις το είδε. Η ανακάλυψη ήταν συναισθηματική και γλυκόπικρη.

Για να διατηρήσει την επιγραφή, ο γιος του Mason αφαίρεσε τις δύο σανίδες από το κέντρο τις τοποθέτησε σε μια κορνίζα.

Η ιστορία αυτού του ανθρώπου έχει γίνει πλέον viral, εμπνέοντας άλλους ανθρώπους να μοιραστούν τις δικές τους συγκινητικές ιστορίες.

Στο σημείωμα του Mason φαίνεται η όμορφη σχέση που είχε με την γυναίκα του.

Ο γιος τους λέει, “Δεν έχω δει ποτέ πιο αγαπημένο ζευγάρι.”

διαφορετίκο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ