Ok, τώρα καταλάβαμε από πού πήρε ο Κωνσταντίνος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


H πρώτη φορά που είδαμε τον πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου Γιάννη, ήταν στην πρόσφατη επικοινωνία που κέρδισαν οι μαχητές και για να πούμε την αλήθεια, σκαλώσαμε αρκετά (κι εμείς και οι συμπαίκτες του Κωνσταντίνου) μιας και η εικόνα του απείχε πολύ από αυτήν του συνηθισμένου τύπου με την κοιλίτσα και τα λιγοστά μαλλιά που μάλλον περιμέναμε να δούμε. Είναι ξεκάθαρο πια, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, το «ντούκι»  της ομάδας των μαχητών του Survivor που ασχολείται με το bodybuilding, έμοιασε στον πατέρα του.

Ω ναι, ο Γιάννης Βασάλος είναι ο άνθρωπος τον οποίο δεν πρέπει να τσαντίσεις ποτέ ότι κι αν γίνει. Ασχολείται με το bodybuilding από το 1978. 1,5 χρόνο μετά ξεκίνησε το αγωνιστικό bodybuilding  παίρνοντας πολλούς τίτλους και διακρίσεις. έχει βγει πανελλήνιος πρωταθλητής όχι 1 ή 2, αλλά 5 φορές, ενώ φαίνεται πως είναι πολύ καλός και ως προπονητής.





Πρόσφατα με αφορμή την συμμετοχή του Κωνσταντίνου στο Survivor, ο Γιάννης Βασάλος έδωσε κάποιες συνεντεύξεις σε περιοδικά και τηλεοπτικά στις οποίες μίλησε για τον γιο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η φάση είναι ξεκάθαρη, δεν μπλέκεις!

Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ