Εντυπωσιακα

Ο «ήρωας» της ημέρας! Έφηβος βοηθά ηλικιωμένο να διασχίζει το δρόμο κατά τη διάρκεια χαλαζοθύελλας

Ο ηρωισμός είναι τόσο σπάνιος στις μέρες μας… Ειδικά στις μεγάλες πόλεις, λίγοι είναι αυτοί που θα σταματήσουν για να βοηθήσουν ένα άτομο που έχει ανάγκη ενώ περπατάνε στο δρόμο. Ίσως γι’ αυτό είναι τόσο παρήγορο να βλέπουμε καλόκαρδους ανθρώπους σαν αυτό το νεαρό παλικάρι από την Καλιφόρνια.

Ο Elvis Ingersoll είναι ένα 14χρονο αγόρι που ζει στο Vallejo της Καλιφόρνια με τους γονείς του. Βοηθούσε στην επιχείρηση των γονιών του, το εστιατόριο Gracie’s, όταν ξαφνικά άρχισε να ρίχνει χαλάζι. Αυτός και ο πατέρας του φρόντιζαν το μαγαζί εκείνη την ημέρα, όταν εντόπισαν έναν ηλικιωμένο άνθρωπο να προσπαθεί να διασχίσει το δρόμο μέσα στη βροχή, χωρίς ομπρέλα.

Ο Elvis σηκώθηκε γρήγορα, πήρε μια ομπρέλα και έτρεξε στο σημείο που ήταν ο ηλικιωμένος. Έβαλε την ομπρέλα πάνω από το κεφάλι του ηλικιωμένου κυρίου, και διέσχισε μαζί του το δρόμο. Η χαλαζόπτωση διήρκεσε περίπου 4 με 5 λεπτά, αλλά ήταν αρκετή για να προκαλέσει αναστάτωση στον ηλικιωμένο.

Ο Ingersoll είναι ένας μικρός ήρωας!

Ο Elvis έχει κάνει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού οι άνθρωποι τον χαρακτηρίζουν πλέον έναν «σύγχρονο ήρωα», ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει έναν μεγάλο άνθρωπο κατά τη διάρκεια της χαλαζόπτωσης. Πολλοί άλλοι είχαν δει τον ηλικιωμένο, αλλά μόνο ο Elvis πήρε την πρωτοβουλία να βγει έξω από το εστιατόριο και να τον βοηθήσει.

Σύμφωνα με τον Ken Ingersoll, τον πατέρα του Elvis, όλα τα παιδιά του είναι καλόκαρδα. Ο Elvis είναι ένα από τα τρίδυμά του και ο πατέρας τους λέει ότι όλα έχουν την ίδια ευγενική ψυχή! Όλοι τους σπεύδουν να βοηθήσουν οποιονδήποτε έχει ανάγκη, απλά ο Elvis έτυχε να δει τον ηλικιωμένο εκείνη την ημέρα.

Αυτή η καλή πράξη καταγράφηκε σε βίντεο από έναν καλό τους φίλο που ονομάζεται Ricky Buenaventura, ο οποίος έτυχε να είναι στο εστιατόριο εκείνη την ημέρα. Ο Buenaventura δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook και έγραψε «Τα καλά παιδιά εξακολουθούν να υπάρχουν και είναι τα μόνα που δεν φαίνονται το διαδίκτυο.» Και, μετά απ’ αυτή την ανάρτηση, τα σχόλια έπεσαν βροχή.

«Πολύ συχνά η προσοχή πηγαίνει στα αρνητικά γεγονότα, τα οποία πιστεύω ότι ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν αρνητικά πράγματα,» είπε ο Ken Ingersoll. «Αν ο Elvis, βγαίνοντας έξω με μια ομπρέλα και κρατώντας την πάνω από έναν ηλικιωμένο άνθρωπο κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν παρόμοιες πράξεις καλοσύνης, τότε είμαστε όλοι νικητές.»

Καλόκαρδα αγόρια με αγνές ψυχές

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου άφησαν επίσης πολλά καλά σχόλια για τον Elvis. Ένα άτομο είπε: «Εξαιρετικό παιδί. Χαιρόμαστε να βλέπουμε αναρτήσεις σαν κι αυτές. Μπράβο Elvis Ingersoll!»

Τέτοιες μικρές πράξεις καλοσύνης μπορούν πραγματικά να αγγίξουν τις καρδιές εκείνων που τις δέχονται… Είναι πραγματικά πολύ σπάνιο στις μέρες μας να βλέπουμε έφηβους να αφιερώνουν χρόνο για να κάνουν κάτι σημαντικό για ένα άλλο ανθρώπινο ον!

Η κίνηση του Elvis ας είναι μια έμπνευση για όλους μας! Ας παραδειγματιστούμε από αυτό το νεαρό αγόρι κι ας κάνουμε κάτι καλό για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Love Is All Around Us

“Hail storm today in Vallejo. As I was eating breakfast at Gracie’s in Vallejo Ken Ingersoll son Elvis Ingersoll saw a customer coming in and ran out with an umbrella. Good kids are still around they just don’t seem to be seen by the internet.” ❤

For our best love stories, subscribe to our free email newsletter: http://bit.ly/29l733Q

#LoveWhatMatters

Submitted by Rick Rock

Δημοσιεύτηκε από Love What Matters στις Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top