Ενδιαφεροντα

Ο ιδιοκτήτης του το έδεσε με αλυσίδες και το άφησε να αιμορραγεί 4 χρόνια στο τσουχτερό κρύο. Η ζωή όμως του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία

anonimo-2

Για χρόνια ο μικρός Diesel ήταν δυστυχισμένος. Το αφεντικό του τον κακομεταχειριζόταν και όταν βρέθηκε ήταν τραυματισμένος και δεμένος έξω στο χιόνι και την παγωνιά της πόλης Yukon. Δεχόταν επιθέσεις από άλλα σκυλιά και ήταν ανήμπορος να αμυνθεί και να προστατεύσει τον εαυτό του. Κάποτε ένα άλογο τον τραυμάτισε στο κεφάλι και όλες αυτές οι κακουχίες τον είχαν αφήσει με ζημιές στα δόντια του και την γούνα του λερωμένη από παγωμένο αίμα.

Για καλή του τύχη, όμως, τον βρήκαν από το καταφύγιο Animal Advocates και παρενέβησαν προτού να είναι αργά για το ταλαίπωρο σκυλάκι. Μαζί τους μπήκε σε ένα αεροπλάνο και τον περιποιήθηκαν οι καλύτεροι κτηνίατροι, δίνοντάς του την ευκαιρία να επανενταχθεί και να βρει μια όμορφη οικογένεια που θα τον μεταχειρίζεται καλά και θα τον αγαπάει για πάντα.

Ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να φερθεί έτσι άκαρδα σε αυτό το προσωπάκι;

Ο Diesel είναι ένας γενναίος σκύλος που άντεξε πολλά, δεμένος μέρα νύχτα σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Παραμελημένος και χτυπημένος, υπέμενε ακόμα και τις επιθέσεις άλλων ζώων.

Και λίγο πριν η κατάσταση αποβεί μοιραία, ο Diesel σώθηκε από τους ευγενικούς υπεύθυνους του οργανισμού Animal Advocates.

Κατάφερε να βρεθεί σε ένα καταφύγιο όπου του παρείχαν όλη την απαραίτητη βοήθεια και έκανε νέους φίλους.

Και πλέον θα τον περιμένουν μόνο τα καλύτερα!

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top