Αν νομίζετε πως σας ξεγελούν τα μάτια σας, πως τα έχετε χάσει και βλέπετε παράξενα πράγματα, ηρεμήστε! Δεν κάνετε λάθος. Πρόκειται για ιπτάμενη γάτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο Bart Jansen είναι ένας Δανός καλλιτέχνης με περίεργα γούστα. Πριν λίγα χρόνια, απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης με την ιδέα του να μετατρέψει το νεκρό του κατοικίδιο σε ελικόπτερο!

Τώρα επιστρέφει με πιο μεγαλεπίβολα σχέδια. Στόχος του; Να κάνει το ίδιο με μια αγελάδα!

Μια αγελάδα ελικόπτερο. Σίγουρα θέλει μεγάλη φαντασία κάτι τέτοιο, δε συμφωνείτε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αυτός είναι ο εκκεντρικός καλλιτέχνης Bart Hansen συντροφιά με τον μηχανικό Arjen Beltman. Στα χέρια τους κρατούν την τηλεκατευθυνόμενη γάτα – ελικόπτερο!

Ο γάτος Orville απέκτησε προπέλες μετά το θάνατο του. Ο Jansen ζήτησε γι’αυτό τη βοήθεια του φίλου του και μηχανικού Arjen Beltman. Μαζί δούλεψαν για αυτό το εκκεντρικό project.

Κι αφού αυτό πέτυχε, αποφάσισαν να πειραματιστούν με ένα μεγαλύτερο ζώο. Έτσι αποφασίστηκε να δοκιμαστούν με μια αγελάδα!

Έξι μήνες διατηρήθηκε στο ψυγείο το σώμα του γάτου Orville πριν αποκτήσει μηχανισμό και γνωρίσει έστω και νεκρός τους αιθέρες. Και μόνο η ιδέα του να δουλεύει κανείς πάνω σε ένα από καιρό νεκρό ζώο, είναι περίεργη, δε συμφωνείτε;

Άραγε πως θα είναι με την αγελάδα; Κανείς δεν ξέρει. Αλλά από ότι φαίνεται, θα μάθουμε σύντομα!

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ