Κάλεσμα σε όσους θέλουν και μπορούν να συνδράμουν σε μια νέα προσπάθεια με στόχο την ανατροπή του παροντος πολιτικού σκηνικού απηύθυνε ο ανεξάρτητος βουλευτής κ.Χ.Θεοχάρης κατά την κοπή της πρωτοχρονιατικης πίτας σε κεντρικό ξενοδοχειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


 Χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε ότι μετά από όλες τις θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός είναι η ώρα να ωριμάσει και το πολιτικό σκηνικό με νέους ανθρώπους τόσο ηλικιακά όσο και ιδεολογικα καθώς τα κόμματα  της αντιπολίτευσης ολοκληρωσαν τον κύκλο τους με την πτώχευση της Ελλάδας.

Οι οικονομικές θέσεις και απόψεις της νέας κίνησης θα ανακοινωθούν σε νέα εκδήλωση στις 7-2-2018.

Προσφατα ειχε δηλωσει οτι : Στις επόμενες εκλογές θα είμαι παρών. Θα προσπαθήσω να αποσαφηνίσω το στίγμα μου και εν εύθετο χρόνο θα δείτε κι εσείς τον τρόπο που θα δώσω το παρών στις εκλογές»

Σχιάζοντας τη δημιουργία νέου σώματος Ειδικών Ελεγκτών από το υπουργείο Οικονομικών εκτίμησε ότι «περιπλέκει τα πράγματα». «Έχουμε την οικονομική αστυνομία έχουμε το ΣΔΟΕ, έχουμε τον οικονομικό εισαγγελέα που παίρνει στα χέρια του ανθρώπου για να μπορεί να κάνει ελέγχους αυτόνομα και υπάρχει και η ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων. Δημιουργείται ένας ανταγωνισμός μεταξύ των υπηρεσιών που δεν είναι καλός. Όλα αυτά δημιουργούν προβλήματα παρεξηγήσεις και σε τελική ανάλυση απαξιώνουν τον ελεγκτικό μηχανισμό στα μάτια του κόσμου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Όπως υπογράμμισε «υπερισχύει η ανεξάρτητη αρχή, όταν όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες έχουν βρει κάποια στοιχεία τα διαβιβάζουν στην ανεξάρτητη αρχή. Φαίνεται η αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει τη φύση του προβλήματος και τη λύση στο πρόβλημα» κατέληξε ο βουλευτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ