Λίγο πριν παρουσιαστεί στον στρατό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για λογαριασμό της εκπομπής «Το Πρωινό». Ο ίδιος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον σύζυγό του, Ταίλερ, και την απόσταση που θα τους χωρίζει για ένα διάστημα.

Για τον σύζυγό του

«Ο σύζυγός μου έχει να δει την οικογένειά του εδώ και μήνες, είναι στην Ελλάδα και με στηρίζει, την αγαπάει την Ελλάδα. Ο Τάιλερ πρέπει να πάει να δει την οικογένειά του και την οικογένειά μου, έχουμε και ένα σπίτι βόρεια της Νέας Υόρκης, στο οποίο είναι αυτή τη στιγμή με την Φάρλι και την οικογένειά του», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Για τον χρόνο που πέρασαν μαζί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Περάσαμε λίγες μέρες μαζί στην Αρκαδία, είχαμε τον ιδιωτικό χώρο μας, περάσαμε λίγο χρόνο στην φύση. Ο Τάιλερ θα γυρίσει για την ορκωμοσία. Θα μου λείψει ο σύζυγός μου και η επαφή με τον κόσμο…».

Όσο για την καθημερινότητά του στο στρατόπεδο, είπε με χιούμορ στον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχω κανονίσει τίποτα. Θα κοιμάμαι κανονικά στον θάλαμο με τους άλλους. Αν διανοηθείς και βγάλεις φωτογραφία…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ