Ένα πρόωρο μωρό που γεννήθηκε μόλις 600 γραμμάρια κατάφερε να επιβιώσει παρά τις εκτιμήσεις των γιατρών που έλεγαν ότι θα πεθάνει.

Η μητέρα του, η 25χρονη Hanna Rose από το Nottinghamshire, γέννησε το μικρό George τον Ιούλιο του περασμένου έτους το βρέφος μπήκε αμέσως στη θερμοκοιτίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Οι γιατροί ανέφεραν πέντε φορές στη Hanna και το σύντροφό της, τον 27χρονο Daniel Bownes, ότι ο μικρός θα πεθάνει. Όμως ο γενναίος μαχητής κατάφερε να επιβιώσει μετά από μηνιγγίτιδα, σήψη και περισσότερες από 20 μεταγγίσεις αίματος!

Σήμερα, το μικρό θαύμα τα πάει περίφημα και είναι έτοιμο να πάει στο σπίτι του με τους γονείς του.

“Πίστευα ότι θα πεθάνει, από θαύμα είναι μαζί μας,” είπε η Hanna.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Στις 23 της εγκυμοσύνης της, η Hanna άρχισε να αισθάνεται πόνους στην πλάτη και γέννησε μετά από τέσσερις μέρες. Μόλις γεννήθηκε το βρέφος, οι γιατροί το έβαλαν στη θερμοκοιτίδα.

“Δεν μπορούσαμε να τον αγγίξουμε γιατί το δερματάκι του ήταν διαφανές,” είπε η μητέρα.

Το μωρό υπέφερε από νεκρωτική εντεροκολίτιδα, μια κατάσταση που νεκρώνει ένα μέρος του εντέρου των νεογέννητων.

Μετά από μια χειρουργική επέμβαση, το μωρό υπέφερε από πρήξιμο στο συκώτι και έχασε το 40% του αίματος του.

Στη συνέχεια έπαθε μηνιγγίτιδα και σήψη εξαιτίας της πρόωρης γέννας του, γι’ αυτό οι γονείς του κάλεσαν έναν παπά να για να το ευλογήσει.

Όμως μετά την ευλογία του παπά, η κατάσταση του μωρού άρχισε να βελτιώνεται και οι γιατροί είπαν στη Hanna ότι δεν έχουν δει ποτέ ξανά νεογέννητο με μια τόσο σοβαρή λοίμωξη όσο του γιου της να επιβιώνει.

Σήμερα, ο μικρός George περιμένει να υποβληθεί στο έβδομο και τελευταίο του χειρουργείο και μετά θα είναι έτοιμος να πάει στο σπίτι του.

Πόσο δυνατό μωρό! Ένας πραγματικός μαχητής!

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ