Όταν ένα ζευγάρι περιμένει τη γέννηση του μωρού τους μπορεί να είναι μια ανησυχητική περίοδος. Αυτό που ελπίζουν όλοι οι γονείς είναι το παιδί του να γεννηθεί χωρίς προβλήματα υγείας. Αλλά για την Amanda και τον Justin, τους γονείς του Braylee Frankford από το Ιλλινόις, οι χειρότεροι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν όταν το κοριτσάκι τους γεννήθηκε χωρίς χοληδόχο κύστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αρχικά διαγνώστηκε με ίκτερο, αλλά η κατάσταση του μωρού συνέχισε να χειροτερεύει. Το σώμα της φούσκωσε με υγρά. Το δέρμα της άλλαξε χρώμα. Σε αυτό το σημείο την μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Χωρίς χοληδόχο κύστη, η συσσώρευση της χολής μόλυνε το μικρό της σώμα σε τέτοιο βαθμό, που οι γιατροί έπρεπε να συνδέσουν το έντερο της άμεσα με το ήπαρ, έτσι ώστε η χολή να μπορεί να αποστραγγιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η κοιλιά της μεγάλωσε σε μέγεθος μπαλονιού και αρρώσταινε με κάθε λεπτό που περνούσε. Ένα πράγμα ήταν βέβαιο – το μωρό δεν θα έφευγε από το νοσοκομείο χωρίς μεταμόσχευση ήπατος. Και χρειαζόταν σύντομα, αν επρόκειτο να επιβιώσει.

Και παρόλο που η Braylee βρισκόταν στην κορυφή της λίστας για μόσχευμα λόγω της σοβαρότητας της περίπτωσής της, ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος της. Έτσι ο μπαμπάς της προσφέρθηκε να δωρίσει μέρος του ήπατος του στην κόρη του. Ήταν επικίνδυνο να υποβληθεί σε μια τόσο επεμβατική διαδικασία, αλλά ήταν έτοιμος να κάνει οτιδήποτε για να βοηθήσει να σώσει τη ζωή της κόρης του.

Και όταν ο Justin προετοιμαζόταν για την χειρουργική επέμβαση, η οικογένεια έλαβε μια επείγουσα τηλεφωνική κλήση: είχαν δωρητή! Ένας γενναιόδωρος άντρας που πέθανε δώρισε τα όργανα του σε παιδιά που, όπως και ο Braylee, τα χρειάζονταν απεγνωσμένα. Και επειδή το ήπαρ ήταν από έναν ενήλικα, χωρίστηκε για δύο παιδιά.

Η διαδικασία ήταν επιτυχής. Το μεταμοσχευμένο ήπαρ έγινε αποδεκτό από το σώμα της Braylee και το χρώμα του δέρματός της επανήλθε σχεδόν αμέσως στο φυσιολογικό. Ξαφνικά, ήταν σαν ένα εντελώς άλλο μωρό.

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που το μωρό έλαβε το ήπαρ. Τώρα, σε ηλικία 19 μηνών, η Braylee έχει καλή υγεία. Χάρη σε γενναιόδωρους δωρητές, παιδιά όπως η Braylee μπορούν να συνεχίσουν να ζουν τη ζωή τους. Της ευχόμαστε ό, τι καλύτερο για το μέλλον της και ελπίζουμε ότι θα έχει μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή.

Πηγή : fanpage.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ