Υπάρχουν στιγμές που οι δύσκολες καταστάσεις και τα προβλήματα της ζωής μας στεγνώνουν. Νιώθουμε πως το κουράγιο μας εγκαταλείπει και θέλουμε να κλειστούμε στον εαυτό μας, να πατήσουμε το στοπ, να παραιτηθούμε. Πάλι καλά, όμως, που είμαστε άνθρωποι.

Γιατί αυτό καθαυτό μας σώζει: κοιτάζουμε καλά γύρω μας. Σε κάθε γωνιά όλο και κάποιος υπάρχει που θα μας δώσει το κουράγιο να συνεχίσουμε, που θα μας εμπνεύσει λίγη δύναμη όταν την έχουμε πιο πολύ ανάγκη, που θα φωτίσει τον δρόμο της αρετής για να τον ακολουθήσουμε αν θέλουμε κι εμείς. Συνήθως είναι άνθρωποι σαν εμάς, άνθρωποι της διπλανής πόρτας που μπορεί να μην τα έχουν όλα, αλλά σίγουρα είναι πρόθυμοι να δώσουν πολλά! Θαυμάστε τους και σηκώστε το κεφάλι στον ήλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


1. Ένας φούρναρης που δεν τον νοιάζει να “μπει λίγο μέσα η δουλειά”

“Αν δεν μπορείτε να αγοράσετε το ψωμί, σας το χαρίζουμε.”

2. Συγκινητικά παραδείγματα από παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ένας έφηβος πληρώνει τη διαφορά για ένα βιβλίο που αγόρασε το κοριτσάκι μπροστά του, ενώ της έλειπαν κάποια από τα χρήματα.

3. Αστυνομικοί με αγαθές προθέσεις.

Η οικογένεια αυτού του έφηβου δεν είχε αρκετά λεφτά για να του παρέχει ακόμα και τα απαραίτητα. Έτσι ο αστυνομικός που ανταποκρίθηκε στην κλήση του μικρού για βοήθεια, του εξόπλισε όλο το υπνοδωμάτιο και μάλιστα έγιναν αχώριστοι!

4. Ακόμα κι ένα επάγγελμα που δείχνει ρηχό, μπορεί να προσφέρει!

5. Με λίγο μυαλό σώθηκε ένα γατάκι!

6. Αν θέλετε λόγους να αγαπήσετε τον Chris Pratt.

Παίζοντας με έναν μικρό ασθενή του Νοσοκομείου!

7. Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να δώσεις…

Ένας άστεγος καθαρίζει με το καλάθι του τους δρόμους της γειτονιάς.

8. Συγκινητικό

Οι υπάλληλοι του κτηνιατρικού κέντρου κράτησαν ένα αποτύπωμα της πατούσας του σκύλου αυτού του ανθρώπου. Δεν μπορούσαν να αποφύγουν την ευθανασία, αλλά σκέφτηκαν ότι το αφεντικό του θα ήθελε να κρατήσει κάτι για να θυμάται τον φίλο του κι έτσι του έστειλαν αυτή την κάρτα.

9. Βοηθώντας τους ρακοσυλλέκτες.

Μερικοί τύποι στη γειτονιά, άφησαν μια τσάντα με παγωμένα νερά κι ένα σημείωμα στον κάδο που έλεγε ότι σήμερα θα ήταν πολύ ζεστή μέρα.

10. Τιμιότητα.

Μια αγγελία για ένα χαμένο κινητό. Οι άνθρωποι που τον βρήκαν μοίρασαν φυλλάδια με φωτογραφίες του στη γειτονιά για να βρουν αυτόν που το έχασε. Δεν παραλείπουν να του επισημάνουν ότι έχει και δυο αναπάντητες από τη μαμά του!

11. Δωρεάν ροφήματα για 11 ώρες!

Η καλή χειρονομία έγινε από τον οδηγό που σταμάτησε στα Starbucks και αποφάσισε να πληρώσει και το ρόφημα του επόμενου πελάτη. Ο επόμενος όταν έφτασε η σειρά του έκανε το ίδιο για τον μεθεπόμενο και στο τέλος της ημέρας, ένα σύνολο 37 ατόμων είχαν κεράσει καφέ!

12. Το καλό μπορεί να είναι αμελητέο, αλλά κάνει τεράστια διαφορά…

Ένας χαζομπαμπάς κάνει το χατήρι του μικρού γιου του και τον σηκώνει στους ώμους. Ο κόσμος γίνεται τόσο χαμογελαστός όσο και το αγοράκι!

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ