Ο Eric και η Tammy Koz ήθελαν όσο τίποτε άλλο να αποκτήσουν ένα μωρό. Το να δημιουργήσουν, όμως, μια οικογένεια δεν ήταν κάτι απλό, αφού η Tammy είχε διαγνωστεί παλιότερα με λύκο. Αυτή η ασθένεια αυξάνει τις πιθανότητές για αποβολή της εγκυμοσύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Όταν έμεινε έγκυος, παρέμεινε αισιόδοξη. Ωστόσο, οι γιατροί της είπαν ότι το κοριτσάκι της δεν μεγάλωνε με τον ρυθμό που θα έπρεπε. Στις 19 εβδομάδες, οι γιατροί είπαν στην Tammy ότι θα έπρεπε να της πάρουν το μωρό, αφού δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να επιβιώσει.

Μετά την άρνησή της, της είπαν ότι η καλύτερη επιλογή ήταν να περιμένουν μέχρι να φτάσει στις 27 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της. Σε εκείνο το σημείο, το μωρό θα είχε 5 τοις εκατό πιθανότητες να επιβιώσει. Η Tammy παρέμεινε στο κρεβάτι, και μέρα παρά μέρα έπρεπε να πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει αν η καρδιά της μικρής της κόρης συνέχιζε να χτυπάει – και κάθε φορά που πήγαινε, άκουγε την καρδούλα της συγκινημένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Οι γιατροί συνέχισαν να προετοιμάζουν την Tammy για τα χειρότερα. Ακόμα κι αν το μωρό της κατάφερνε να ζήσει μέσα στην κοιλιά της, οι πιθανότητες να ζήσει μετά τη γέννα ήταν ελάχιστες. Ο Eric ένιωσε ότι τη στιγμή που θα υπέγραφε το πιστοποιητικό γέννησης της κόρης του, θα έπρεπε μετά από λίγο να να υπογράψει και το πιστοποιητικό θανάτου της.

H μικρή Zoe γεννήθηκε μόλις 400 γραμμάρια, αλλά επέζησε ως εκ θαύματος. Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Tammy και ο Eric αποφάσισαν να ενημερώσουν την Oprah για την υγεία της Zoe. Στα 12 της χρόνια, η Zoe ήταν ένα ευτυχισμένο και υγιές κοριτσάκι.

Η σημερινή της εμφάνιση δεν μαρτυράει σε καμία περίπτωση το πόσο μικρή γεννήθηκε. Ωστόσο, η Tammy δείχνει τις φωτογραφίες του μωρού της για να της υπενθυμίσει πόσα έχει περάσει και πόσο δυνατή είναι.

Δείτε αυτήν την εκπληκτική μεταμόρφωση στο παρακάτω βίντεο.

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ