Εντυπωσιακα

Μια μαμά τρομοκρατήθηκε μόλις είδε το σκύλο να ρίχνει την κόρη της κάτω στην αυλή, λίγο μετά κατάλαβε ότι της είχε σώσει τη ζωή

Η Catherine Svilicic, μία μητέρα τριών παιδιών από την Αυστραλία, πήρε πρόσφατα στο σπίτι της ένα ντόπερμαν από ένα καταφύγιο σκυλιών. Ο Khan, το όμορφο αυτό σκυλί, βρέθηκε αδύναμο και κακοποιημένο και γι’ αυτό οι Svilicic ήθελαν να του δώσουν ένα ζεστό σπίτι.

Σχετική εικόνα

Είχαν μόλις τέσσερις μέρες που πήραν τον Khan στο σπίτι τους και η Svilicic καθόταν στη βεράντα και τον έβλεπε να παίζει στην αυλή με την 17μηνών Charlotte.

Ξαφνικά ο Khan έγινε επιθετικός και προσπαθούσε να βγάλει τη έξω Charlotte από την αυλή. Μόλις είδε το σκηνικό, η Svilicic έτρεξε κατά πάνω τους.

Αλλά πριν τον προλάβει, ο Khan άρπαξε τη Charlotte από το πίσω μέρος της πάνας “και την τράβηξε για περισσότερο από ένα μέτρο,” δήλωσε η  Svilicic. “Σαν να ήταν κούκλα.”

Τότε συνειδητοποίησε γιατί. Μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν, ένα τεράστιο καφέ φίδι είχε δαγκώσει τον σκύλο στην πατούσα. Εάν ο σκύλος δεν είχε μετακινήσει τη Charlotte και δεν έμπαινε εκείνος μπροστά, το μωρό θα είχε δηλητηριαστεί.

Είναι γεγονός πως η Αυστραλία έχει πολλά επικίνδυνα είδη ζώων, αλλά το δηλητήριο του συγκεκριμένου φιδιού θα μπορούσε εύκολα να σκοτώσει το μωρό.

«Αν δεν το είχα δει με τα μάτια μου, δεν θα το πίστευα,» είπε η Svilicic.

Ο Khan έτρεξε μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια κατέρρευσε. Ευτυχώς η Svilicic του έδωσε αμέσως το απαραίτητο αντίδοτο και την επόμενη, ο Khan ήταν κάπως καλύτερα. Ένας κτηνίατρος είπε στην Svilicic ότι αν το φίδι είχε μεταφέρει περισσότερο δηλητήριο, ο Khan δεν θα ήταν σήμερα ζωντανός.

Αποτέλεσμα εικόνας για Mom was horrified to see dog throw toddler across the yard, then realizes he saved daughter’s life

Η Svilicic σοκαρίστηκε από τη γενναία και ανιδιοτελή πράξη του Khan.

“Θα του είμαστε υποχρεωμένοι μια ζωή,”είπε η Svilicic.

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top