Ενδιαφεροντα

Μια φωτογραφία από ένα τυφλό κοριτσάκι που κανείς δεν ήθελε, άλλαξε την γεμάτη θλίψη ζωή του για πάντα.

anonimo-1

Η υιοθεσία είναι ένα υπέροχο δώρο, τόσο για τα παιδιά που υιοθετώνται όσο και για τους γονείς.

Μπορεί να κάνει πιο μεγάλη και αγαπημένη την οικογένεια, αλλά και να σώσει ένα παιδί από μια ζωή δίχως συμπόνοια και αγάπη.

Ένα μικρό κοριτσάκι στην Κίνα που λέγεται Primrose πάλευε να βρει μια οικογένεια να την αγαπήσει και να την υιοθετήσει γιατί ήταν τυφλή. Είχε γλαύκωμα και τα μάτια της είχαν ένα ασημί χρώμα.

Ο Chris και η Eryn Austin, ένα ζευγάρι από την Georgia, δεν το περίμεναν ποτέ ότι θα ταξίδευαν μέχρι την Κίνα για να προσθέσουν ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά τους, αλλά από την πρώτη στιγμή που είδαν τη φωτογραφία του κοριτσιού, το είχαν αγαπήσει.

Θα έκαναν τα πάντα για να την φέρουν σπίτι και να γίνει μέλος της οικογένειάς τους.

The Austins saw a picture of the baby girl and knew instantly they would cut through any red tape to get her home with them.

Η Primrose είναι τυφλή και έχει μεγάλο ποσοστό βαρηκοΐας, οπότε ήταν δύσκολη εμπειρία να μείνει με μια οικογένεια για την οποία δεν ήξερε τίποτα, αλλά δεν μπορούσε και να καταλάβει τη γλώσσα που μιλούσαν.

Because Primrose is both blind and hard of hearing, it was a difficult experience to leave with this family she knew nothing about and couldn't understand.

Η Eryn λέει πως ο κόσμος τη ρωτάει συνεχώς πόσο δύσκολο ήταν να πάει στην Κίνα για να υιοθετήσει το κοριτσάκι. Και τους απαντάει πάντα:

“Πας όταν ο κόσμος σε θεωρεί τρελή. Πας όταν δεν ξέρεις καν την πλήρη διάγνωση. Πας για τα παιδιά που έχεις. Πας για τα μελλοντικά σου εγγόνια. Πας για τους ύμνους στην αγάπη. Πας για την αγάπη. Πας για να πολεμήσεις. Πας για να φέρεις ζωή. Πας για να αλλάξεις μια ζωή.”

Όταν πρωτοήρθε στο σπίτι, η Primrose είχε διαρκώς σκυμμένο το κεφάλι και δεν ήξερε πώς να πιάσει οτιδήποτε, δεν είχε επίσης ιδέα πώς να χειριστεί την τρυφερότητα.

When she first came home, Primrose couldn't hold her head up, didn’t know how to take a bottle, and had no idea how to handle affection.

Τώρα, της αρέσει να την αγκαλιάζουν και να τη φροντίζουν.

Now, she loves being cuddled and cared for.

Έχει, μάλιστα, έναν μεγαλύτερο αδερφό και μια αδερφούλα που τη βοηθάνε. Είναι μια όμορφη οικογένεια.

She even has an older brother and sister to help her out. This family finally feels complete.

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top