Τις κάθε είδους φήμες σχετικά με τα υλικά αλλά και τον τρόπο παρασκευής των γευμάτων της αποφάσισε να διαλύσει η κολοσιαία αλυσίδα γρήγορου φαγητού επιτρέποντας σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής να μπει για πρώτη φορά σε ένα από τα εργοστάσιά της και να καταγράψει όλη τη διαδικασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Οι φήμες για το τι κρύβεται μέσα σε ένα μπιφτέκι της γνωστής αλυσίδας κυκλοφορούν σαν αστικός μύθος εδώ και χρόνια, τον τελευταίο καιρό ωστόσο, με την εξάπλωση των κοινωνικών μέσων έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το βίντεο ενός χρήστη στο YouTube, ο οποίος υποστηρίζει πως μπορεί κανείς να καπνίσει μια πατάτα της αλυσίδας, ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ροζ βλέννες, διοξείδιο του αμμωνίου, ακόμη και σκουλήκια.

Θέλοντας να βάλει φρένο στις φήμες, η εταιρεία γρήγορου φαγητού ξεκίνησε μια καμπάνια, με την οποία ζητά από το κοινό να θέσει οποιαδήποτε ερώτηση επιθυμεί, ενώ έδωσε την άδεια στην κάμερα της εκπομπής Good Morning America να εισέλθει στο εργαστάσιο της αλυσίδας στην Καλιφόρνια και να καταγράψει τη διαδικασία παραγωγής των διάσημων μπέργκερ. Είναι η πρώτη φορά που μέσο ενημέρωσης επιτρέπεται να μπει σε κάποιο από τα εργαστάσια της McDonalds.

Η ΜcDonald’s διαθέτει εστιατόρια σε 118 χώρες στον κόσμο ενώ υπολογίζεται πως εξυπηρετούν περίπου 68 εκατομμύρια πελάτες μέσα σε μια ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ