Το ζευγάρι παντρεύτηκε την προηγούμενη μόλις εβδομάδα και το περασμένο Σαββατοκύριακο ήρθαν στη χώρα μας για διακοπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αναγνωρίστηκε τη νύχτα της Τετάρτης η σορός του Ιρλανδού Brian O’Callaghan-Westropp ο οποίος έχασε τη ζωή του στις καταστροφικές φωτιές στο Μάτι. Νωρίτερα είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος.

Ο O’Callaghan-Westhropp διαχωρίστηκε από τη σύζυγό του Zoe Holohan την ώρα κατά την οποία επιχειρούσαν να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα. Ειδικότερα, την ώρα της πυρκαγιάς προσπάθησαν να σωθούν από τις φλόγες με το αυτοκίνητό τους, ωστόσο οι δρόμοι ήταν μπλοκαρισμένοι. Βγήκαν έξω από το όχημα πηγαίνοντας προς τη θάλασσα με τη Zoe να τα καταφέρνει, κάτι το οποίο δυστυχώς όμως δεν κατόρθωσε ο σύντροφός της. Η Holohan τραυματίστηκε και νοσηλεύεται με εγκαύματα στο κεφάλι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα, όπως αναφέρει ο Independent και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήρθαν στη χώρα μας.

Η πρέσβης της Ιρλανδίας στη χώρα μας, Orla O’Hanrahan, επιβεβαίωσε την αναγνώριση της σορού του άτυχου Ιρλανδού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η σύζυγος του Brian O’Callaghan-Westhropp δουλεύει μάλιστα στο τμήμα μάρκετινγκ της Independent News & Media. Οι οικογένειες των δύο Ιρλανδών επιβεβαίωσαν και εκείνοι με κοινή τους ανακοίνωση το τραγικό νέο, το οποίο αποτελεί πρώτη είδηση στα Μέσα Ενημέρωσης της Ιρλανδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ