Η αγάπη της μητέρας είναι απέραντη. Μια πραγματική μάνα θα είναι πάντα δίπλα σε ένα παιδί, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι δικό της. Αυτή είναι μια ιστορία ενός μικρού γουρουνιού, του οποίου η ανάδοχη μητέρα του είναι μια σκυλίτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Paulinchen είναι μια δύο εβδομάδων γουρουνίτσα, η οποία εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα της. Το άτυχο μωρό θα είχε πεθάνει από το κρύο και την πείνα ή θα κατασπαραζόταν από τα αρπακτικά ζώα, όπως οι αλεπούδες. Ευτυχώς, ένας καλός άνθρωπος την πήρε μαζί του και την πήγε σε ένα κοντινό αγρόκτημα.

Η Katjinga, είναι μια οκτώ χρονών σκυλίτσα ράτσας Rhodesian Ridgeback, η οποία πριν από λίγο καιρό γέννησε τα δικά της μωρά. Πήρε την Paulinchen, το γουρουνόπουλο, στην αγκαλιά της και τη φρόντισε σαν να ήταν ένα από τα δικά της παιδιά. Η σκυλίτσα την τάισε και της έδωσε τη ζεστασιά της και η Paulinchen έπινε γάλα μαζί με τα άλλα πέντε κουτάβια.

Η έμφυτη καλοσύνη και η αγάπη που δείχνει αυτό το ζώο στο νεογέννητο γουρουνάκι είναι συγκινητική.

Η Paulinchen, η νεογέννητη γουρουνίτσα έχει βρει μια ανάδοχη μητέρα, μια σκυλίτσα που ονομάζεται Katjinga

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Katjinga καλωσόρησε την Paulinchen με ανοιχτές αγκάλες

Η Paulinchen είχε γάλα και μια ζεστή αγκαλιά τις πρώτες μέρες της ζωής της

Η γουρουνίτσα μοιράζεται το γάλα της Katjinga με τα άλλα πέντε κουτάβια

Η Katjinga είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη μαμά που θα μπορούσε να έχει η Paulinchen, αφού της προσέφερε όλα όσα χρειάστηκε χωρίς να σκεφτεί ότι δεν είναι δικό της μωρό!

Τα ζώα αγαπούν ανιδιοτελώς χωρίς να τους ενδιαφέρει το είδος. Μακάρι να συνέβαινε το ίδιο και με τους ανθρώπους…

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ