Μια μόνη μητέρα σταμάτησε να ψωνίζει από το σούπερ μάρκετ γιατί κυνηγάει και σκοτώνει άγρια ζώα για το φαγητό της οικογένειάς της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η Lisa Taylor δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες που τη δείχνουν να κρατάει τα όπλα της και να καυχιέται για τα ζώα που μόλις σκότωσε.

Η κυνηγός από το Surrey, έβγαλε μερικές φωτογραφίες δίπλα από ένα αγριογούρουνο που μόλις πυροβολήθηκε.

Άλλες εικόνες τη δείχνουν να κάθεται δίπλα σε ελάφια και αλεπούδες που μόλις σκότωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Στη συνέχεια, μαγειρεύει το κρέας και ανεβάζει τις φωτογραφίες των πιάτων της στη σελίδα της στο Facebook, η οποία έχει προσελκύσει περισσότερους από 15.000 ακόλουθους στους οποίους “αρέσουν” οι αναρτήσεις της.

Η κ. Taylor έγραψε στη σελίδα της: «Είμαι ένα κορίτσι που κυνηγάει και μαγειρεύει. Έτσι “ψωνίζω” εγώ το κρέας μου.»

Κάθε φορά που ανεβάζει μια φωτογραφία, από κάτω υπάρχει μια λεπτομερής περιγραφή αυτού που μόλις πυροβόλησε.

Σε μια εικόνα, έγραψε: «Αυτό ήταν ένα μικρό ελάφι που πυροβόλησα τον Απρίλιο του 2015. Ήταν αρκετά κοκαλιάρικο και έπρεπε να θανατωθεί.»

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, η εποχή του κυνηγιού έφτασε! Ας ελπίσουμε ότι και φέτος θα πιάσουμε αρκετά καλά ελάφια».

Έγραψε επίσης σε μια άλλη εικόνα: «Είναι μια δουλειά που πρέπει να γίνει. Αλλά πριν να βγω για κυνήγι, πρέπει πρώτα να φτιάξω τον καταψύκτη μου.»

Η μητέρα, η οποία διαχειρίζεται ένα πάρκο με ελάφια, πιστεύει ότι είναι πιο ανθρώπινη και πιο ηθική από ό,τι οι άλλοι που καταναλώνουν ζώα που ζούσαν σε εργοστάσια.

Και έχει πολλούς υποστηρικτές – συμπεριλαμβανομένων 1.200 ανθρώπων που τους αρέσει η σελίδα της στο Instagram – οι οποίοι ενημερώνονται από τις φωτογραφίες της, τις οποίες τραβάει με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό της, αξίας £ 1.200.

Ωστόσο, οι αναρτήσεις της έχουν προκαλέσει οργή σε ορισμένους ανθρώπους που επικρίνουν τη στάση της να σκοτώνει άγρια ​​ζώα. Ένα άτομο, μάλιστα, την αποκάλεσε «αηδιαστική».

Σε κάποιες φωτογραφίες της, κάποιοι της ζήτησαν να «αφήσει ήσυχες τις καημένες τις αλεπούδες».

Αλλά υπήρχαν και κάποιοι άνθρωποι που δημοσίευσαν θετικά σχόλια για να την υποστηρίξουν.

Ο Greg Mayhew απάντησε σε μία από τις αναρτήσεις της και είπε: «Πολύ καλά! Συνέχισε έτσι! Στην υγειά σου!»

Ο Ian Jamieson πρόσθεσε: «Μπράβο Lisa, πολύ καλή δουλειά, πρέπει να είσαι πολύ περήφανη για τον εαυτό σου.»

Η Elisa Allen, η Διευθύντρια του οργανισμού PETA UK που υποστηρίζει τα δικαιώματα των ζώων, δήλωσε στη MailOnline: «Υπάρχει μόνο μια λέξη για ένα άτομο που αποκομίζει ευχαρίστηση από τη δολοφονία. ΑΗΔΙΑ.»

«Αυτή η γυναίκα ζητάει απελπισμένα προσοχή και δεν έχει άλλο τρόπο να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της από το να σκοτώνει αθώα ζώα που το μόνο που θέλουν είναι μια ειρηνική συνύπαρξη με τους ανθρώπους.»

«Οι περισσότεροι Βρετανοί θαυμάζουν τους πραγματικούς αθλητές και τον αληθινό αθλητισμό, όχι τα ανθρωπάκια που βλάπτουν τους άλλους για να νιώθουν αυτοί μεγάλοι.»

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ