Παραξενα

Κρήτη: Έκλεισαν πολιτικό κοστουμαρισμένο στις αποσκευές του ΚΤΕΛ και ξεκίνησαν κανονικά

Χωρίς προηγούμενο είναι τα όσα έγιναν πριν από λίγες μέρες, σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας, με πρωταγωνιστή και θύμα ένα πασίγνωστο πολιτικό παράγοντα του Ηρακλείου στην Κρήτη. Δίχως να το πάρει κανείς είδηση, βρέθηκε να ταξιδεύει κλεισμένος στο χώρο των αποσκευών του λεωφορείου! Μόλις άκουσαν τον θόρυβο και τον βρήκαν μέσα δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Με βάση το παρασκήνιο που αποκάλυψε ο Μανώλης Αργυράκης στην εκπομπή του στο «Ράδιο Κρήτη», όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο από το κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να μεταβούν σε συνεδριακό κέντρο της Ελευσίνας.

Κάποιοι που κάθονταν στις τελευταίες θέσεις του λεωφορείου, άκουσαν έναν θόρυβο που προερχόταν από το κάτω μέρος του οχήματος. Ο θόρυβος γινόταν ολοένα και εντονότερος, ώσπου ο οδηγός, αναγκάστηκε να σταματήσει το λεωφορείο για να δει τι συμβαίνει. Αυτό που αντίκρυσε, τον άφησε κυριολεκτικά άφωνο: μέσα στον χώρο των αποσκευών βρισκόταν ο γνωστός παράγοντας του Ηρακλείου!

Κοστουμαρισμένος και με ένα βαλιτσάκι στο χέρι, βρήκε από το «πορτ μπαγκάζ», τίναξε τις σκόνες από πάνω του και επιβιβάστηκε κανονικά στο λεωφορείο! Αίσθηση πορκάλεσε το γεγονός ότι ο συνεργάτης του, που ταξίδευε κανονικά στη θέση του, δεν τον αναζήτησε!

Προφανώς ο άτυχος Ηρακλειώτης, είχε σκύψει λίγο… παραπάνω προκειμένου να τοποθετήσει τις αποσκευές του στον ειδικό χώρο ή να πάρει κάτι από αυτές, ο οδηγός δεν τον είδε, έκλεισε τις πόρτες του χώρου των αποσκευών και τον έκλεισε, άθελά του, μέσα!

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top