Παραξενα

Κάτοικοι ενός χωριού στη Μαλαισία σκότωσαν πύθωνα 6 μέτρων και τον τηγάνισαν για να τον φάνε

Ένα τεράστιος θηλυκός πύθωνας 6 μέτρων και ένας μικροσκοπικός αρσενικός σκοτώθηκαν από πεινασμένους χωρικούς, οι οποίοι έκοψαν τα ερπετά για να τα τηγανίσουν και να τα φάνε.

Οι ντόπιοι στο Μαλαισιανό νησί Βόρνεο βρήκαν τα φίδια το Σάββατο μέσα σε ένα δέντρο, την ώρα που βγήκαν για κυνήγι.

Καθώς περνούσε, η ομάδα άκουσε περίεργους θορύβους που προέρχονταν από το ξερό κούτσουρο.

Hunters on the Malaysian island of Borneo shot and killed a 20 foot female python and its tiny mate after they found them inside a tree

Χρησιμοποιώντας ένα αλυσοπρίονο έκοψαν το δέντρο και ενθουσιάστηκαν όταν είδαν τα ερπετά  – τα οποία θεωρούνται λιχουδιά στην απομακρυσμένη περιοχή Sarawak.

Αρκετοί άνδρες έσυραν τα ζώα έξω πριν τα πυροβολήσουν και τα μεταφέρουν σε ένα φορτηγό. Αργότερα τα μοιράστηκαν με τους πεινασμένους πολίτες.

Σύμφωνα με το τοπικό έθιμο, ο πύθωνας ψήνεται πάνω σε μια φωτιά ή τηγανίζεται σε ένα τηγάνι  και συνοδεύεται με ρύζι και λαχανικά.

The creature was so large it took four of them to carry it to the group's pick-up truck

Ο 60χρονος Τinsung Ujan που βρήκε τα ερπετά, δήλωσε ότι οι χωρικοί στην πόλη Bintulu κοντά στον ποταμό Kelawit θα απολαύσουν το κρέας τους για μέρες.

Είπε: “Κοίταξα στην τρύπα του ξύλου και με έκπληξη είδα το μεγάλο θηλυκό να ζευγαρώνει με ένα μικρότερο αρσενικό φίδι.”

The men were greeted with cheers when they returned to town with the snake, which was large enough to feed the entire town and more

“Έπρεπε να χωρίσουμε το ξύλο για να τα φτάσουμε και ήταν δύσκολο να αφαιρέσουμε τα φίδια λόγω του μεγέθους και της θέσης τους. Ήταν κολλημένα μαζί.”

Several men were needed to haul the beast from the tree where it had entwined itself around the substantially smaller male

“Ήμουν επίσης έκπληκτος γιατί δεν είχα δει ποτέ πριν φίδια να ζευγαρώνουν και ποτέ δεν είχα δει τεράστιο πύθωνα που είχε μήκος πάνω από πέντε μέτρα. Ο αρσενικός πύθωνας ήταν αρκετά μικρός.”

The female python measured 20 feet, just six feet shorter than the largest python recorded in Malaysia

“Είπα να πυροβολήσω τα δύο ερπετά γιατί για την κοινότητά μας είναι ένα εξωτικό πιάτο και είναι επίσης το αγαπημένο μας.”

Python is a delicacy in the remote Sarawak region and is grilled over an open fire or fried with vegetable before being served with rice

Ο Tinsung είπε πως όταν επέστρεψε στην πόλη με τους πύθωνες στο πίσω μέρος του φορτηγού του, οι κάτοικοι τον χαιρέτησαν με χαμόγελο.

Delighted villagers in the town of Bintulu near the Kelawit River feasted on the meat for days

“Το κρέας του φιδιού χωρίστηκε στη συνέχεια και διανεμήθηκε στους χωρικούς και στους αγρότες της περιοχής.”

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top