Πιστεύετε στα φαντάσματα και τα πνεύματα;

Η κοινή λογική επιτάσσει ότι δεν υπάρχουν φαντάσματα και πνεύματα, γιατί δεν τα έχουμε δει, κι έτσι δεν έχουμε καμία απόδειξη. Αλλά όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν με την προβολή αυτού του βίντεο. Θα μπορούσε αυτό το βίντεο να αποδεικνύει ότι υπάρχει ζωή μετά θάνατον;

Αυτή η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου στην Κίνα όταν πέθανε. Τίποτα ασυνήθιστο μέχρι εδώ. Το σεντόνι είναι ριγμένο πάνω από το άψυχο σώμα της, το δωμάτιο είναι άδειο και η κάμερα ασφαλείας του νοσοκομείου καταγράφει το γεγονός. Ποιο γεγονός; Όταν το δείτε, θα πρέπει μάλλον να αμφισβητήσετε ό, τι πιστεύετε μέχρι σήμερα για την ανθρώπινη ψυχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του νοσοκομείου. Το άψυχο σώμα της γυναίκας δεν κινείται καθόλου στην αρχή. Αλλά συνεχίστε την παρακολούθηση για να δείτε τι θα συμβεί μετά.

Δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε μετά απ’ αυτό. Είναι άραγε αληθινό ή μήπως είναι σκηνοθετημένο; Ένα πράγμα πάντως είναι σίγουρο- Το ότι θα αφήσουμε μια λάμπα ανοιχτή το βράδυ για καλό και για κακό.

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ