Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένα παιδί γλιστράει από τα χέρι της μητέρας του, την ώρα που πάνε να ανέβουν σε ένα τρένο, και σώζεται πριν πέσει κάτω από το βαγόνι, χάρη στη γρήγορη αντίδραση ενός αστυνομικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο Sachin Pol από τη Maharashtra στη Βομβάη της Ινδίας αντέδρασε γρήγορα αφού είδε το 5χρονο κορίτσι να πέφτει στο κενό μεταξύ της κινούμενης αμαξοστοιχίας και της πλατφόρμας.

Την Παρασκευή, το κορίτσι ήταν έξω με τον πατέρα του, Mohammad Dilshaan, και τη μητέρα του, καθώς η οικογένεια γυρνούσε πίσω στο σπίτι τους στο Bumwandi.

Το τρομακτικό υλικό δείχνει το κορίτσι να κρατάει το χέρι της μητέρας του καθώς τρέχουν κατά μήκος της πλατφόρμας δίπλα στο κινούμενο τραίνο και προσπαθούν πηδήξουν στο βαγόνι για να το προλάβουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Καθώς η μητέρα της ανεβαίνει στο βαγόνι, χάνει το χέρι της κόρης της η οποία πέφτει στο έδαφος στην άκρη της πλατφόρμας.

Το τρένο επιταχύνει και το παιδί μπαίνει κάτω από το κινούμενο βαγόνι.

Αλλά την τελευταία στιγμή, ο αστυνομικός κ. Pol αντιδρά άμεσα και τραβάει το παιδί πίσω στην πλατφόρμα.

Το περιστατικό συνέβη στο σταθμό Mahalakshmi στη Βομβάη το βράδυ της Παρασκευής και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού.

Ο Dishaan δήλωσε στα ΜΜΕ: “Πέρασα μπροστά και η γυναίκα μου κρατούσε το χέρι της κόρης μας.”

“Το τρένο ήταν ακίνητο όταν πήγαμε να επιβιβαστούμε, αλλά στη συνέχεια άρχισε να κινείται και ανέπτυξε ταχύτητα.”

“Θα είμαι αιώνια ευγνώμων στον άνθρωπο που έσωσε τη ζωή της κόρης μου,” είπε ο πατέρας στο Mumbai Mirror.

Οι πράξεις του Pol δεν πέρασαν απαρατήρητες. Οι προϊστάμενοί του είδαν την ανδρεία του στο βίντεο και λένε πως σκοπεύουν να του δώσουν αύξηση ή ανταμοιβή.

“Είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι από το προσωπικό μας. Θα φροντίσουμε να τον ανταμείψουμε ανάλογα,” είπε ο προϊστάμενος AK Singh.

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ