Ένας ηλικιωμένος άνδρας πιάστηκε στην κάμερα να χτυπάει την εγγονή του, επειδή δεν τον ακολούθησε όταν προσπέρασε τους πελάτες στην ουρά ενός καταστήματος πώλησης τσαγιού στην Κίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η συμπεριφορά του παππού έχει προκαλέσει οργή αφότου ένα βίντεο που τον δείχνει να χτυπά το κορίτσι εμφανίστηκε στα social media.

Ο άντρας προσπάθησε να προσπεράσει τους ανθρώπους που περιμένανε στην ουρά μπροστά του για να πληρώσει τα αναψυκτικά τους.

Αφού ο ταμίας αρνήθηκε να τους εξυπηρετήσει πρώτους, το κορίτσι επέμεινε να περιμένουν στη σειρά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ωστόσο, ο παππούς πήρε την αντίδρασή της ως ένδειξη έλλειψης σεβασμού και πίστευε ότι το κορίτσι του συμπεριφέρθηκε άσχημα.

Το βίντεο δείχνει τον παππού να χτυπά επανειλημμένα το κορίτσι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και να του φωνάζει μπροστά στους πελάτες του καταστήματος πώλησης τσαγιού στο Yiwu της επαρχίας Zhejiang.

Έπειτα άρπαξε το κορίτσι από το ταμείο και το έσυρε στο πλάι.

“Ο παππούς επέμεινε ότι το να παρακάμψουν την ουρά θα τους γλίτωνε πολύ χρόνο,” δήλωσε ένας υπάλληλος του καταστήματος στο Kan Kan.

“Αλλά η εγγονή αρνήθηκε και συνέχισε να τσακώνεται μαζί του,” είπε. “Στη συνέχεια, ο ηλικιωμένος άρχισε να χτυπάει άσχημα το άτυχο κορίτσι.”

Στη συνέχεια οι μάρτυρες προσπάθησαν να πείσουν τον ταμία να αφήσει τον παππού να πληρώσουν πρώτοι τα αναψυκτικά τους.

Το περιστατικό προκάλεσε κατακραυγή στο διαδίκτυο, με τους χρήστες να επικρίνουν τον παππού για την παράλογη συμπεριφορά του.

“Πώς θα δώσεις το καλό παράδειγμα στα εγγόνια σου όταν συμπεριφέρεσαι έτσι;” είπε ένας χρήστης.

“Θα έπρεπε να ντρέπεται που η εγγονή του έχει περισσότερους τρόπους από τον ίδιο!” είπε ένας άλλος χρήστης του διαδικτύου.

διαφορετικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ