Εντυπωσιακα

Ηλικιωμένη πελάτης άρχισε να πληρώνει στο ταμείο με κέρματα, και η αντίδραση του ταμία έγινε αμέσως viral στο facebook

“Αντιμετωπίζω τους πάντες με τον ίδιο σεβασμό και το εισπράττω πίσω.”

Αυτή τη στάση είχε ένας ταμίας στο Target όταν εξυπηρετούσε μία ηλικιωμένη πελάτισσα. Η στιγμή της συναλλαγής απαθανατίστηκε μέσα από την φωτογραφία της Sarah Owen Bigler, η οποία έχει γίνει viral από τότε που ανέβηκε στο Facebook.

Ξεκίνησε να πληρώνει με κέρματα.

Ο υπάλληλος του καταστήματος στην Indianapoli ήταν ο Ishmael Gilbert και ξεκίνησε τη συναλλαγή με ένα φιλικό χαμόγελο το οποίο διατήρησε ακόμα κι όταν η γυναίκα άρχισε να πληρώνει τα προϊόντα της με κέρματα. Όχι μόνο δεν εκνευρίστηκε, αλλά τη βοήθησε κιόλας. Η Bigler εντυπωσιάστηκε από την ευγένεια και την υπομονή αυτού του νεαρού άντρα.

“Τον έβλεπα να τη βοηθάει υπομονετικά στο μέτρημα και να τη χαιρετάει στο τέλος με μία εγκάρδια χειραψία,” έγραψε. “Τον άκουσα να λέει επανειλημμένα ‘ναι, μαμά.'”

Ωστόσο, δεν ήταν αυτή η μητέρα του.

“Όταν εκείνη ρώτησε αν είχε αρκετά χρήματα για να αγοράσει μια επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα, εκείνος της είπε ότι είχε και πήγε να της φέρει μία. Στη συνέχεια, την άνοιξε και άρχισε να βάζει μέσα τα πράγματά της,” συνέχισε η Bigler.

Η Bigler δεν ήταν η μόνη μάρτυρας αυτής της καλής συμπεριφοράς. Η κόρη της, η Eloise, παρακολουθούσε την κάθε κίνηση της γυναίκας και μάθαινε πώς είναι να σέβεσαι, να είσαι ευγενικός, καθώς και πώς πρέπει να εξυπηρετούνται οι πελάτες.

Κι αν ενοχλήθηκε που περίμενε λίγο παραπάνω στην ουρά; Όχι, σε καμία περίπτωση. Αυτή ήταν μια διδακτική στιγμή για εκείνη και την κόρη της. «Νομίζω ότι αυτός ο άγνωστος άντρας διδάσκει κάτι που δεν θα μπορούσα ποτέ να διδάξω εγώ στην κόρη μου», λέει η Bigler.

«Συνειδητοποίησα ότι και εγώ έπρεπε να θυμηθώ το μάθημα αυτό».

Η Bigler μοιράστηκε αυτό το μάθημα και με άλλους ανθρώπους αν και δεν περίμενε πως η ανάρτησή της θα γινόταν viral.

Έμαθε καλούς τρόπους από τη μητέρα του.

Ο Gilbert λέει σε μια συνέντευξη που έδωσε ότι τους τρόπους του τους έμαθε από τη μητέρα του.

Απαντώντας στην υπομονή του να βοηθήσει τη γυναίκα αυτή να μετρήσει τα κέρματά της, είπε: “Συνέχισε να μου λέει ότι λυπάται κι εγώ συνέχισα να της λέω “Μην αγχώνεσαι.'”

Οι καλές πράξεις και οι αρετές είναι σπόροι που πολλαπλασιάζονται. Η καλοσύνη επιστρέφει πάντα σε εμάς. Κι αυτός ο νεαρός το γνωρίζει καλά.

διαφορετικό

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

To Top