Το ένα από τα δίδυμα αγοράκια 11 ημερών πήρε το ετοιμοθάνατο αδελφάκι του αγκαλιά, το οποίο έπασχε από μια πολύ σπάνια πάθηση διαταραχής, την διαφραγματική κήλη, μια τρύπα στο διάφραγμα που επιτρέπει στα όργανα του μωρού να φτάσουν στο στήθος. Σύμφωνα με το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστόνης, μόνο ένα στα 2.500 παιδιά γεννιέται σε αυτή την κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ήταν η πρώτη και τελευταία φωτογραφία των δύο διδύμων η οποία έχει γίνει πλέον viral, προκαλώντας ρίγος συγκίνησης.

Τα δίδυμα γεννήθηκαν τον Άυγουστο σε ένα κομητειακό νοσοκομείο, ωστόσο σύντομα διαγνώσθηκε το πρόβλημα στο ένα νεογνό, το οποίο πλέον υποβλήθηκε σε πολλαπλές, μπαίνοντας παράλληλα στον αναπνευστήρα στο νοσοκομείο UF Health Shands Children’s. Ένα βράδυ, ο αδερφός του Hawk, Mason, έπρεπε να ηρεμήσει και μια νοσοκόμα πρότεινε στη μητέρα τους να βάλει τα δύο αδέρφια να ξαπλώσουν μαζί.

«Τον βάλαμε στο κρεβάτι του Hawk και ξαφνικά όταν ο Mason τον ένιωσε δίπλα του, άπλωσε το χέρι του, τον αγκάλιασε και άρχισε να χαμογελά. Και οι δυο τους ήξεραν ότι είχαν ο ένας τον άλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η συγκεκριμένη φωτογραφία που ανέβηκε στο διαδίκτυο την 1η Σεπτέμβρη έχουν δει 5,6 εκατ. άνθρωποι και έχει μέχρι τώρα 100.000 likes και 24.000 κοινοποιήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ