Το καλοκαίρι πλησιάζει και φυσικά όλοι ξέρουν ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους διασημότερους προορισμούς για διακοπές, τόσο για τους κατοίκους του εξωτερικού, όσο και για αυτούς του εσωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τα ιδιωτικά καταλύματα τα οποία ενοικιάζονται μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα Airbnb, και κλέβουν τις καρδιές των επισκεπτών τους, με την αίσθηση οικειότητας που προσφέρουν, αλλά και με την αισθητική τους.

Ένα τέτοιο κατάλυμα στη Φολέγανδρο, φαίνεται πως όχι μόνο έχει κλέψει τις εντυπώσεις των διεθνών επισκεπτών του, αλλά κατάφερε να κάνει έως και τους Financial Times να υποκλιθούν στην ομορφιά του.

Το εν λόγω σπίτι, ανήκει στην Ileana von Hirsch, ενώ λειτουργεί σαν εξοχικό και παρά το σχετικά μικρό της μέγεθος, προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις στους επισκέπτες της. Ταυτόχρονα, διαθέτει μαγευτική θέα στην θάλασσα, ενώ είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν ηρεμία και ξεκούραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Τα χρώματα και τα υλικά του σπιτιιού, θα συμφωνήσεις στο ότι δείχνουν πλήρως εναρμονισμένα με το περιβάλλον που βρίσκεται. Ακόμα, αποτελείται από δυο επίπδα και 4 υπνοδωμάτια, καθώς και 4 μπάνια, γεγονός που το κάνει κατάλληλο για να φιλοξενήσει μια μεγάλη οικογένεια ή παρέα.

Σε περίπτωση που θέλεις να το επισκεφθείς, κανόνισε από νωρίς να κάνεις την κράτηση τόσο για το σπίτι, αν θέλεις να το βρεις διαθέσιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ