Η Ελένη Μενεγάκη άρχισε τις καλοκαιρινές της διακοπές και ανεβάζει υπέροχα στιγμιότυπα από τα νησιά, τα οποία επισκέπτεται. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η γνωστή παρουσιάστρια και η οικογένειά της απολαμβάνουν εδώ και πολλές μέρες τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά και έχουν ήδη επισκεφτεί την Ίο, την Αμοργό και τα Κουφονήσια.

Με βάση το περιοδικό Gala και το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη, η Ελένη μαζί με την οικογένειά της, όταν ξυπνούν, απολαμβάνουν το πρωινό τους στο σπίτι και κατόπιν, φεύγουν με το φουσκωτό σκάφος για εξορμήσεις σε κοντινά νησιά.

Έπειτα από μία μέρα γεμάτη ήλιο, θάλασσα και selfies, γυρίζουν πίσω στην βάση τους γύρω στις 9 το βράδυ, έχοντας μάλιστα αρκετές φορές μαζί τους την ψαριά της ημέρας, αφού οι άντρες της παρέας βουτούν με το ψαροντούφεκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Οι διακοπές της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου δεν έχουν κοσμικότητες, μόνο χαλάρωση, διάβασμα και παρεΐστικες κουβέντες.

Ο φωτογραφικός φακός του Gala απαθανάτισε την Ελένη με σύσσωμη την οικογένειά της σε χαλαρές στιγμές στα Κουφονήσια, είτε κάνοντας βόλτες με το σκάφος είτε απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα του Αιγαίου.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ